3 TIPS VOOR PARTICULIERE CREDITEUREN

Dhch2018

INCASSOBUREAU VOOR PARTICULIEREN

Heeft u al particulier een openstaande vordering op een andere particulier of een bedrijf, dan zit u vaak met de handen in het haar. Hiermee heeft u uiteraard zo goed als nooit van doen. Daarom is het goed te weten dat er een incassobureau voor particulieren is dat u kan helpen.

 

3 TIPS OM OPENSTAANDE VORDERINGEN TE VOORKOMEN

1 Weet met wie u zaken doet. Bestelt u iets op internet? Let op een eventueel keurmerk, staat het keurmerk ook op de website van het keurmerk zelf vermeld? Google de webshop, als er veel slechte ervaringen mee zijn dan komt dit snel genoeg naar boven.

2 Zorg voor een goede administratie. Leent u geld uit? Zet de lening op papier, laat de debiteur tekenen en spreek goed af wat er geleend wordt, tegen welke rente en binnen welke termijn er terugbetaald moet zijn. Zet er ook in dat wanneer er 1 termijn niet of niet op tijd betaald wordt de gehele lening in 1 keer opeisbaar is.

3 Wacht niet te lang met het uit handen geven van uw openstaande vordering. Hoe langer u wacht des te groter de kans dat de vordering niet meer betaald wordt of dat uw debiteuren met de noorderzon vertrokken is.

 

U MOET TOCH EEN INCASSOBUREAU INSCHAKELEN

U moet toch een incassobureau particulier inschakelen? Let dan goed op of het betreffende incassobureau het Incasso Keurmerk heeft. Bill is een goed incassobureau voor particulieren , zij helpen u op basis van no cure no pay uw openstaande vordering snel en vakkundig te incasseren. Het indienen van een incasso opdracht is eenvoudig. U kunt via de website van Bill vrijblijvend en gratis een account aanmaken. Daarna kunt u uw incasso opdracht gratis via de website indienen.

Zodra Bill uw incasso opdrachten heeft ontvangen gaan zij daar doorgaans nog dezelfde werkdag mee aan de slag! Uw debiteur wordt benaderd en in veel gevallen wordt er snel, voor u als particuliere crediteur, geïncasseerd. Neem nu de proef op de som en ervaar hoe makkelijk het is om een incassobureau voor particulieren in te schakelen.

http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html

1 gedachte over “3 TIPS VOOR PARTICULIERE CREDITEUREN”

Geef een antwoord