DHCH 2018
Image default
Zakelijk

Berekenen van salaris

Bij het aannemen van een nieuwe werknemer is vaak het laatste punt wat wordt besproken de hoeveelheid van het salaris en daar kunnen nog wel eens misverstanden over verstaan. Als werkgever zijnde kan je kijken naar wettelijk vastgestelde salarissen, salarissen wat andere soortgelijke huidige werknemers verdienen of zelf een andere inschatting maken. Wat hier alleen kan fout gaan is het feit dat er misschien afspraken staan met de huidige werknemers over verhogingen door het aantal jaren werk dat ze leveren en eventuele promoties. Daarom is het belangrijk om duidelijke afspraken te maken en loonberekening te laten doen door een derde partij. CBBS is een expert op dit gebied  en kan een werkgever erg goed helpen op deze manier.

Salarissen kunnen dus erg verschillen van elkaar door het verschil in werktijden, werktijdsstippen(dag- en nachtwerk), hoeveelheid dagen, maar het belangrijkste is wel wat voor werk je doet. Sommige banen krijgen een stuk hoger betaald dan anderen door het studeren wat je ervoor moet doen en dat is natuurlijk eigenlijk ergens ook wel heel erg logisch. CBBS is een bedrijf die jou hierbij kan helpen en bereken salaris met behulp van CBBS die al jouw zaken regelt en ervoor zorgt dat al jouw gegevens op één centrale plek staan. Allerlei gegevens zijn beschikbaar voor een werkgever en werknemer waardoor het een stuk makkelijker wordt voor administratie. Loonkosten per uur, loonstroken voor beide kanten, ziekmeldingen voor de arbodienst en ga zo maar door. Daarnaast is er een gratis helpdesk van CBBS waar je alles kan vragen op het gebied van lonen en proefberekeningen.

CBBS heeft veel ervaring hiermee en biedt ook gericht advies aan op het gebied van management en is een uitstekende hulp die wordt aangeboden. Een derde partij inschakelen voor dit soort dingen is erg handig en zal alles een stuk gemakkelijker maken. Loonzaken zijn in goede handen bij CBBS!

http://www.cbbs.nl/

Gerelateerde artikelen

Een kartonnen pop als promotiemateriaal

Goedkope envelopes

Hoeveel voegt een administratiekantoor toe?

17 comments

Comments are closed.