Cd persen

Dhch2018

Cd persen

Een cd persen is handig voor als je een grote muziekcollectie hebt en bang bent om deze kwijt te raken. Een cd persen hoeft helemaal niet duur te zijn. Als je slim zoekt op het internet dan kom je geheid een goede aanbieder voor cd persen tegen. Dat gold in ieder geval wel voor mij, ik vond www.cddrukken.nl. Ik ben een fervent muziekliefhebber en niet alleen spaar ik langspeelplaten, ook heb ik een kast volstaan met cd’s. Het geluid vind ik wel iets minder omdat ik meer geef om het authentieke analoge geluid. Dat is een gevoel dat maar lastig over te brengen is op andere mensen, maar ik heb gemerkt dat velen het met mij eens zijn. Dat neemt niet weg dat beide aan schade en verval onderhevig zijn. Een cd gaat al snel krassen dus een nieuwe cd persen was een goede uitkomst. Dan heb ik in ieder geval een back-up mocht er zich een catastrofe in mijn kast voordoen. Of mocht er simpelweg een cd sneuvelen door veel gebruik of onoplettendheid. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje en het kan iedereen overkomen. Ik heb daarnaast kinderen en zij kunnen ook weleens wat ruig zijn. Ik zo het erg leuk vinden als ik later mijn muziekcollectie aan hen kan doorgeven, maar voorlopig houd ik het toch nog maar even zelf in beheer. Van de meeste albums kan ik ook nog lang geen afscheid nemen en mijn kinderen gebruiken trouwens vooral mp3’s om muziek mee te luisteren en de online muziekservice Spotify. Dat vind ik best zonde maar ik ben ervan overtuigd dat zij op den duur ook veel liever een albumhoesje of een lp in hun handen hebben dan zo’n kleine iPod of hoe die dingen van tegenwoordig ook mogen heten. In elk geval kwam het er dus op aan dat ik op zoek moest gaan naar een bedrijf die aan cd persen doet. En zo kwam ik bij cddrukken.nl uit.

Een cd persen? In Enkhuizen zitten de experts

Ik woon zelf in Dordrecht dus ben ik in die stad eerst op zoek gegaan naar bedrijven die cd persen tegen lage prijzen, maar het viel me nogal tegen. Vooral omdat ik een grote collectie heb, wilde ik natuurlijk graag korting hiervoor. Dat was nergens mogelijk en teleurgesteld ging ik maar weer op huis aan. Mijn kinderen zijn meer van het internet en waren stiekem al op zoek gegaan naar een bedrijf die aan cd persen doet. Dankzij hen kwam ik voor het cd persen toen bij cdrukken.nl uit. Je vraagt je wellicht af waarom ik toen met hen in zee ben gegaan. De redenen zijn erg simpel. Kijk maar eens naar dit lijstje.

  • Voor cd persen is cdrukken.nl de voordeligste keuze, zie de offerte.
  • Hun levertijden zijn razendsnel, binnen 2 tot 10 dagen kan je de bestelling verwachten. Mocht je echt enorme haast hebben, dan zullen ze er zelfs een spoedje van maken. Daar doen ze absoluut niet moeilijk over.
  • 99% van hun klanten zijn tevreden over hun productiekwaliteit als het aankomt op cd persen.
  • 95% van hun klanten omschrijft hun service als goed tot zeer goed, dat bleek wel toen ik alle referenties eens ging bekijken. Van particulieren tot aan wereldwijde bedrijven, iedereen wordt keurig geholpen door dit bedrijf.
  • Ze hebben een eigen grafische afdeling. Leuk voor mensen die in eigen beheer een cd persen en ook de volledige vormgeving van het hoesje uitbesteden aan dit fantastische bedrijf. Voor filmcovers kan je hier ook terecht.
  • Al hun prijzen zijn inclusief drukfilms en handeling. Er staat je nadien dus geen nare verrassing te wachten.
  • Cddrukken.nl helpt je met het regelen van je muziekrechten.
  • En ten slotte: ze hebben jarenlange ervaring in deze business. Voor mij was de keuze dan ook helemaal niet moeilijk om het cd persen aan hen over te laten en ik heb dan ook direct contact met hen opgenomen.

Een goede zaak

Ik heb mijn gehele cd collectie naar hen toegebracht en het was binnen vijf dagen alweer bij mij terug in huis afgeleverd. Maar dan in tweevoud. Het cd persen ging werkelijk razendsnel. Toen ik daar was heb ik de machines gezien en die draaien dan ook dag en nacht op volle toeren. Hopelijk heb ik je ook weten te overtuigen van de vele voordelen die het cd persen bij dit bedrijf voor jou te bieden heeft. En dat is nog lang niet alles wat ze in de aanbieding hebben. Ook voor cd’s branden, dupliceren of drukken kan je bij hen terecht. Ben je bezig met een film voor een professioneel doeleinde of voor de familie? Dan kan je ook hier je dvd laten dupliceren en persen. De vormgeving kan je ook gerust aan hen overlaten, zij zijn van alle markten thuis. Dus cd persen is een geweldig idee als je de muziekcollectie graag wilt bewaren. Maar ook om een cd uit te brengen in een kleine oplage, bijvoorbeeld als beginnend muzikant, dan is het overwegen van cddrukken.nl meer dan de moeite waard. Dat staat als een paal boven water. Bij hen is de klant nog echt koning en dat zie je er aan af. Op hun site zie je vele positieve reviews en uiteraard de mogelijkheden om met hen in contact te komen. Dan is cd persen echt zo geregeld. Wacht daarom niet nog langer en stuur ze een mailtje of bel ze gerust eens op. Daar zal je zeker geen spijt van krijgen.

http://www.cddrukken.nl/

2 gedachten over “Cd persen”

Geef een antwoord