De plastische chirurg

Dhch2018

Tegenwoordig is het steeds meer geaccepteerd en doen we er niet meer zo geheimzinnig over: een bezoekje aan de plastische chirurg. Bovendien vinden mensen het natuurlijk ook fijn om ervaringen met elkaar te delen. Bijvoorbeeld bovenooglidcorrectie ervaringen zijn zeer gewenst door mensen die een dergelijke behandeling ook graag willen ondergaan en gelukkig zijn er ook altijd wel mensen die bereid zijn om hun ervaringen te delen.

Een bovenooglidcorrectie is de meeste uitgevoerde correctie aan de oogleden. Het levert dan ook vaak serieuze problemen op wanneer de bovenste oogleden overhangen. Hierbij kan gedacht worden aan klachten zoals vermoeidheid maar ook het letterlijk niet open kunnen houden van de ogen. Hangende oogleden komen over het algemeen voor bij ouderen mensen, wanneer de huid minder elastisch is geworden. Het komt echter soms ook gewoon door de vorm van de ogen en de huid erom heen. Hoe dan ook, er is zeker iets aan te doen. De operatie zelf vindt vaak zelfs onder plaatselijke verdoving plaats, waardoor je ook minder tijd nodig hebt om te herstellen, omdat je niet ook nog te maken hebt met het herstel van de narcose zelf.

Mensen maken soms wel de fout om de ingrepen te goedkoop te willen afnemen. Hiermee bedoel ik, aanbiedingen borstvergroting klinkt misschien mooi, maar men moet dan ook bedenken waarom de betreffende ingreep dan ‘ineens’ zo goedkoop is. Ook hier geldt dan toch meestal ook ‘goedkoop is duurkoop’. Vaak is het beter om toch te kiezen voor iets meer kwaliteit, en daar dan ook iets meer voor te betalen.

Het hoeft niet altijd zo te zijn dat een aanbieding fout nieuws is. Wanneer een goede, erkende kliniek een kortingsactie heeft, is er natuurlijk ook geen kwaad in het gewoon te doen. Wees zorgvuldig in je zoektocht naar een goede kliniek en wees zelf ook kritisch tijdens je intake.

http://faceland.nl

Geef een reactie