DHCH 2018
Image default
Muziek

Een djembé workshop volgen is leuk met vrienden, familie of collega’s

Zoek je een leuke activiteit om samen met je vrienden, familie of collega’s te doen? Dan is een djembé workshop wellicht wat voor jullie! Deze unieke muzikale activiteit wordt door jong en oud gewaardeerd. Maar waar kun je zo’n leuke workshop volgen? Het antwoord is simpel: bij Dununba. Dit bedrijf geeft de leukste muzikale workshops met Braziliaanse en Afrikaanse percussie-instrumenten. Er zijn zelfs workshops te volgen waarbij je muziek maakt met je eigen lichaam, namelijk de workshops bodypercussie. Je kunt dus veel meer dan enkel een djembé workshop volgen bij Dununba en vindt dan ook zeker een muzikale activiteit die bij jou en je vrienden, collega’s of familie past.

Stel jouw ideale workshop samen op een locatie naar keuze

De workshops van Dununba zijn maatwerk, dus je kunt ze volledig op jouw wensen afstemmen. Jij bepaalt met wie je de workshop volgt, de tijdsduur en het thema. Geef jouw wensen aan het bedrijf door en ze passen onder andere de muziek op het gewenste thema aan. De djembé workshop of andere workshop kan daarnaast op iedere gewenste locatie gegeven worden of op een van de locaties waar Dununba mee samenwerkt. Kies je voor de laatste optie, dan heb je de mogelijkheid om de workshop te combineren met heerlijk eten. Zo sluit je de djembé workshop leuk af met bijvoorbeeld een borrel, een lunch of een diner. Welke van de drie het beste bij jouw situatie past hangt natuurlijk van je voorkeuren en mededeelnemers af, maar deze arrangementen zijn hoe dan ook een aanbeveling waard.

Geniet van de muziek

Bij de workshops van Dununba staat plezier voorop. Tijdens een djembé workshop van dit bedrijf zal iedereen het naar zijn of haar zin hebben. Maak samen muziek en zet vanuit het niets een swingend muziekstuk neer! Ontdek jouw ritme en dat van de mensen om je heen tijdens een energieke workshop vol humor.

https://dununba.nl/

Gerelateerde artikelen

Een hele gezellige trouw dj