Eindelijk gaat die oude auto weg!

Dhch2018
Het was dan gisteren eindelijk zover: de oude Honda Civic van mijn man is opgehaald door een Autosloop uit Den Haag. Ik heb altijd al een hekel aan dat rotding gehad; we reden nog maar mondjes maat in de Honda Civic en de rest van de tijd stond hij stil.

Autosloop Den Haag verloste mij van de Honda Civic

Het is ook niet zo’n handige auto wanneer je in Den Haag woont zoals wij. Overal verkeersdrempels waar zo’n ding dan weer moeite mee heeft. En daarnaast vond ik deze puberale hobby van mijn man, om in zo’n “race-auto” te moeten rijden, nu wel welletjes. We hebben zeker 3 jaar lang de Honda erbij gehouden, omdat manlief zo nodig af en toe ritjes wilde blijven maken in deze auto. Iedere keer was er wel weer wat mee aan de hand. Van mij mocht ‘ie al jaren geleden naar de Autosloop. Nu is dan ein-de-lijk de knoop doorgehakt en is hij opgehaald door een Autosloop in Den Haag. Hij is keurig afgemeld bij de RDW door hen en wij hebben een vrijwaringsbewijs ontvangen en nog een mooie vergoeding voor deze wagen.

http://www.sloopservice-nederland.nl/sloopauto/autosloop-nederland/autosloop-den-haag-bel-voor-een-snelleservice.html

Geef een reactie