Geef een bijzonder feest op deze feestlocatie in Maastricht

Komt u uit het zuiden van Limburg en heeft u iets te vieren? Dan bent u vast op zoek naar een feestlocatie in Maastricht. U kunt natuurlijk kiezen voor een standaard feestzaal, maar het is ook leuk om uw gasten te verrassen met een bijzondere feestlocatie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een sfeervol schip? Als deze feestlocatie u als muziek in de oren klinkt, dan bent u op de juiste plek bij Rederij Stiphout uit Maastricht. Hier reserveert u een prachtig, goed onderhouden schip als feestbestemming. U viert feest met uw gasten terwijl u over de prachtige wateren van Maastricht en de rest van Limburg vaart. Daarbij kunt u kiezen uit een schip voor grotere gezelschappen vanaf tien personen of kleine gezelschappen met minder dan tien gasten. U heeft het schip helemaal alleen voor u en uw gasten, dus u heeft alle privacy. Dat klinkt goed, toch?

Kies uit de verschillende arrangementen en geniet van uitstekende service

Met een schip van Rederij Stiphout uit Maastricht heeft u een bijzondere feestlocatie. Daarbij ontvangt u uitmuntende service van dit bedrijf, zodat u en uw gasten optimaal genieten. U heeft bijvoorbeeld keuze uit diverse arrangementen waarbij u onbeperkt drank krijgt en verrukkelijk eten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een pannekoekencruise of een brunchcruise? U en uw gasten ontvangen tevens een welkomstcocktail bij aankomst op de boot. Na aankomst vertrekt de boot voor een vier uur durende rondvaart. Tijdens de tocht kunnen u en uw gasten kiezen uit allerlei drankjes die naar wens uitgeserveerd worden (met uitzondering van gedestilleerde buitenlandse dranken). Wilt u extra vermaak bieden aan uw gasten? Ontdek dan de verschillende themacruises die deze specialist aanbiedt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een quiz night, een DJ of een salsa workshop. Bekijk de website voor alle mogelijkheden.  

Een feest om nooit meer te vergeten

Of u nu een verjaardag heeft, gepensioneerd bent of een personeelsfeest wilt organiseren: Rederij Stiphout uit Maastricht biedt u de ideale feestlocatie. Dankzij een prachtige boot, een rondvaart in een mooie omgeving en de uitstekende service aan boord geeft u een feest om nooit meer te vergeten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met dit bedrijf en laat u informeren. De contactgegevens vindt u op de website.

https://www.stiphout.nl/