DHCH 2018
Image default
Aanbiedingen

gemengde loopbaan

Wat is Loopbaanbegeleiding van Ucare?

Loopbaanbegeleiding is het begeleiden en aanraden bij het maken van loopbaankeuzes. U ontvangt afzonderlijke opvang  waarbij de loopbaanbegeleiders gesprekspartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, drift, talenten, motivatie en plaats op de arbeidsmarkt. Welke stappen moet ik zetten om de geschikte werk te vinden? Wat is mijn capitulatie? Hoe gebruik ik mijn capaciteiten optimaal. Een beantwoording op deze vraag krijgt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een vorming loopbaanbegeleiding is geschikt voor werkenden, ZZP’ers en carrièremannen- en mevrouwen.

Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen ervaren zich prettig tijdens de loopbaantrajecten. De vrijblijvende sfeer, de schematische structuur en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en prive begeleiding van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

Jobcheques

Met de loopbaancheques ontvangt u profijtige loopbaanbegeleiding. Tijdens het jobbegeleidingstraject gaat u gemeenschappelijk met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvraagstukken. Tevens krijgt u inzicht in uw positie op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw baan- en privésituatie. De loopbaancheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor professionele loopbaanbegeleiding . De loopbaancheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

Wanneer komt u in aanmerking voor jobcheques

Woont u in een ander land dan België dat tot de EU of EER behoort?
Dan heeft u recht op loopbaanbegeleiding mits u in Vlaanderen of Brussel werkt.

 

Zijn de loopbaancheques fiscaal aftrekbaar?

Nee. Het is niet mogelijk om uw jobcheque af te trekken van de heffingen.

Heb ik recht op loopbaancheques als ik in mijn opzegtermijn zit?

Op het moment dat u in uw opzegtermijn zit, kan u uw loopbaancheques bestellen. Wanneer uw opzeggingstermijn verstrijkt, is het niet mogelijk om loopbaancheques te reserveren. Tevens heeft u recht op loopbaancheques tijdens uw tijdsbestek van verbrekingsvergoeding.

Mits u geen recht op heeft, dan verkrijgt u een mail of brief met de reden waarom uw aanvraag is geweigerd. Wilt u extra info? Neem dan contact op met een van onze kantoren om een afspraak te maken voor gratis kennismakingsgesprek.

 Wat als ik mijn functie cheque kwijtraak?

Geen nood. De cheque is gepersonaliseerd en uniek. Als u de loopbaancheque ongebruikt laat, vervalt deze na 3 maanden. Het geld wordt teruggestort. Het recht om een jobcheque aan te vragen behoud u.

Taak test

Indien u behoefte heeft aan inzicht in uw kansen, passie, eigenschappen , motivatie en plaats op de arbeidsmarkt.

Ga naar loopbaantest.be vul slechts 12 vragen in en u ontvangt meteen het resultaat in uw mailbox.

Voor wie is Loopbaanbegeleiding?

Hoe kunt u zich overtreffen in uw baan, waarom wordt ik nooit uitgenodigd in een sollicitatie gesprek? En u verlangt meer uit uw loopbaan halen. Maar hoe doet u dit?

Carrière

U verlangt promotie maken of over een aantal jaar. En hoe kunt u uw leiderschap verbeteren of andere competenties. Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Bent u ontslagen of zit u in opzeggingstermijn? U weet niet waar u op moet solliciteren. Of uw wordt niet uitgenodigd op sollicitaties. Met loopbaanbegeleiding kunt u dit aanpakken.

Waarom loopbaanbegeleiding?

is erop gericht om u te assisteren bij bewerkingen in uw leven. Heeft u moeite met bewerkingen in uw ambt of carrière? Raakt u de balans kwijt tussen uw werk- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van advies. Dat raadgeving ondersteunt u bij het vinden van een opbrengst op uw vraag. Samengevat, met de attentie loopbaanbegeleiding lost u het hersenbreker op. Enkele pluspunten van loopbaanbegeleiding zijn: voordelig met loopbaancheques, een procesverloop geeft antwoorden op en beter in uw schoeisel staan.

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

8 uur loopbaanbegeleiding kost slechts €80,-  In totaal stelt de Vlaamse overheid 8 uur bekwame loopbaanbegeleiding beschikbaar. Het gangbare tarief van twee loopbaan cheques is € 1100,-. De Vlaamse overheid betaalt het verschil voor u en neemt € 1020,- voor hun rekening.

 

 

http://ucareloopbaanbegeleiding.be/2015/10/hoe-voorkom-ik-stress-door-werkdruk-vind-hier-uw-antwoord/

Gerelateerde artikelen

Goedkope serrebouw

Een afdekzeil voor uw zwembad aanschaffen

Mythe of Werkelijkheid

15 comments

Comments are closed.