Gewrichten

Dhch2018

Veel mensen zullen de term artrose wel eens gehoord hebben maar wat is het nu eigenlijk precies? Artrose is een reumatische aandoening en is de reumatische aandoening die het meest voorkomt in Nederland. Hoe ouder iemand wordt des te groter de kans is dat iemand deze aandoening kan krijgen. Bij artrose is er sprake van een verandering in de gewrichten wat zorgt voor veel pijn. De oorzaak waarom iemand artrose krijgt is voor de wetenschap nog niet helemaal duidelijk. Er zijn een aantal factoren waarvan de wetenschap denkt dat ze van invloed zijn op het wel of niet krijgen van artrose. Dit is erfelijkheid, aanleg en overbelasting van de gewrichten. De voornaamste klachten van artrose zijn pijn en stijfheid in de gewrichten. Artrose leidt daarnaast ook vaak tot een zichtbare verandering in de gewrichten. Het gewricht kan bijvoorbeeld  een andere stand aannemen of breder worden.

Om artrose te bestrijden worden door doctoren voornamelijk pijnstillers zoals paracetamols en ibuprofen voorgeschreven. Er zijn echter ook supplementen voor gewrichten zoals Arthroligo. Deze natuurlijke supplementen stimuleren het herstel van gewrichtskraakbeen en zijn daardoor een soort smeermiddel voor de gewrichten. Dit is dus het ideale supplement wanneer iemand moeite heeft met de mobiliteit van de schouders, heupen en knieën.

Jan heeft nu sinds een tijdje erg last van zijn schouders en heupen. Nadat hij langs de huisarts was geweest zit Jan nu thuis online te zoeken naar supplementen voor gewrichten. Uiteindelijk komt hij uit bij de webwinkel Oligo Pharma waar hij 100 capsules koopt die de mobiliteit van gewrichten bevorderen. Na een week merkt Jan al dat hij zijn schouders en heupen minder stijf worden. Tevens verdwijnt langzaam aan ook de pijn in deze gewrichten. Na bijna een maand is Jan weer bijna de oude. Hierdoor kan Jan ook weer terug naar het werk waar hij veel voldoening uithaalt.

http://www.oligo-pharma.nl/

Geef een reactie