Heb ik voldoende vitamine D?

Dhch2018

Aangezien dat Vitamine D een essentiële vitamine is kan een schaarsheid hiervan lastige gevolgen hebben. De meest voorkomende klachten die er zijn wanneer men een tekort aan  Vitamine D heeft zijn: spierkrampen, botontkalking en vermoeidheid. 

Vanaf het moment dat je één van deze klachten hebt kan je beste eens op zoek gaan om ergens vitamine te kopen. Het is natuurlijk begrijpelijk dat je niet altijd de tijd hebt om een volwaardige maaltijd klaar te maken waardoor je toch belangrijke voedingstoffen niet binnenkrijgt die belangrijk zijt voor je lichaam. Overigens neem je vitamine D ook op via het zonlicht, dit is toch de belangrijkste manier waarop je vitamine D opneemt in je lichaam op een natuurlijke wijze.  Je kan vitamine D ook binnenkrijgen door het aankopen van alternatieve supplementen. Je kan deze supplementen ook online aankopen op sites als Topvitamins.nl. Je kan vitamine D en andere vitamines hier natuurlijk ook bestellen, wanneer je deze besteld heb kan je deze aan huis laten leveren waardoor je  veel tijd wint en toch zorgt dat je lichaam al de nodige vitaminen opneemt in je lichaam.  Vitamine D kan je verkrijgen in verschillende vormen zoals druppels, pillen of capsules

Je moet ook natuurlijk oppassen dat je niet te veel vitamine D opneemt in je lichaam door middel van excessief gebruik van supplementen. Wanneer u een te hoge gebruik van dossering kan er kalkafzetting ontstaan in je lichaam.

Als voedingsadvies kunnen we zeggen dat je dagelijks 10 microgram moet binnenkrijgen,  alleen voor mensen die ouder zijn dan 70 jaar is  de gemiddelde hoeveelheid die ze dagelijkse moeten binnekrijgen  20 microgram. Wil je te weten komen of er klachten zijn die voortkomen omdat je  een te kort hebt aan vitamine D of andere vitaminen kan ook natuurlijk, kan je een bloedonderzoek ondergaan bij je huisart.  Het is aan te raden dit toch wel eens te doen om te zien of jouw bloedwaren in orde zijn.

http://www.Topvitamins.nl

Geef een reactie