DHCH 2018
Image default
Dienstverlening

Houd je werknemers tevreden

Een goed HR management is voor elk bedrijf van belang. Werknemers vragen nou eenmaal aandacht en die moet je ze ook geven. Iedereen weet bovendien dat tevreden werknemers leiden tot betere prestaties en resultaten. Als het bedrijf niet heel groot is kun je als ondernemer zelf de nodige HR taken uitvoeren. Personeelsbeleid, werving en selectie en strategisch beleid zijn competenties die de meeste ondernemers wel beheersen. Het uitvoeren van de salarisadministratie is juist wel wat vaker een probleem voor ondernemers. Naast dat het erg lastig kan zijn, is het ook nog eens een vervelend en saai klusje om te doen. Het is echter wel van groot belang dat de salarisadministratie zonder fouten wordt gedaan.

Naast dat werknemers graag gehoord willen worden binnen het bedrijf en een zeker toekomstperspectief willen hebben vinden ze het natuurlijk ook belangrijk dat het salaris elke maand op hun rekening staat. Als het vaak gebeurt dat de werknemers moeten wachten op hun salaris werkt dat erg demotiverend. En op ongemotiveerde werknemers zit je als ondernemer niet te wachten. Wanneer dit lastig is, kun je ervoor kiezen om deze werkzaamheden uit te besteden aan een professionele hr salarisservice. Uiteindelijk zal deze investering zich terug betalen. Jij kunt je focussen op aspecten waar je kwaliteiten liggen en de verwerking van de salarissen is in professionele handen.

Er zijn bedrijven die van deze processen hun specialisatie hebben gemaakt, zogeheten loonbureaus. Het bedrijf cbbs.nl is zo’n bedrijf. Op hun website vind je alle opties en mogelijkheden over het uitbesteden van de salarisadministratie, zoals een salarisservice of salarissoftware. Ook kan je advies krijgen over de verschillende cao’s. Zeker de moeite waard en een goede stap op weg naar een professioneel bedrijf.

http://www.cbbs.nl

Gerelateerde artikelen

Coach Den Haag

michael

Werkzaam in het maatschappelijk domein? Blijf dan jezelf ontwikkelen!

Origineel cadeau afscheid groep 8

101 comments

Comments are closed.