Houten vloeren nodig in Veenendaal?

Dhch2018

U bezit een woning of ander pand in Veenendaal en u wilt daar graag houten vloeren laten installeren. Uitstekende keus. Weet u al waar u die houten vloeren vandaan wilt laten halen? Ambifloor vloeren & raambekleding is een goede optie. Wij van Ambifloor geloven dat een houten vloer gelijk staat een stukje schone natuur het huis binnen halen. Als u bij ons een offerte vraagt voor het laten installeren van houten vloeren in uw woning in Veenendaal kunnen wij u verzekeren dat u een houten vloer zult krijgen die wel twee tot drie generaties mee kan gaan. Als dat niet duurzaam is, dan weten wij het ook niet.

Veel keuze in houten vloeren in Veenendaal

De houten vloeren die bij ons in de showroom in Veenendaal te zien zijn geven een goede indicatie van ons aanbod. Wij hebben voor uw woning in Veenendaal massieve houten vloeren, multiplanken vloeren, lamelparketten en parketvloeren. Ambifloor werkt het liefst met houten vloeren die gemaakt zijn van eikenhout, maar in principe kunnen wij elke houtsoort die u maar wilt naar uw woning in Veenendaal leveren. Als u het aandurft om bij onze showroom in Veenendaal op bezoek te komen om een kijkje te nemen zullen onze deskundige medewerkers u van alles kunnen vertellen over de toepassingen van houten vloeren, welke mogelijkheden u heeft en de voor- en nadelen van elke houtsoort. Met een houten vloer kunt u ontzettend veel kanten op, dat zullen onze medewerkers in Veenendaal u ook kunnen vertellen. U kunt kiezen welke breedte de planken hebben, hoe het hout gesorteerd wordt en hoe dik de houten vloer (of lamelparket) is.

Uitstekende keuze

Wat veel mensen onterecht denken is dat houten vloeren ontzettend veel onderhoud nodig hebben, waardoor ze een minder goede keuze zijn. Dit is echter niet langer waar, wij garanderen u een houten vloer in uw woning in Veenendaal die slechts een keer in de 10 jaar onderhoud nodig heeft! Dit wordt veroorzaakt door onze revolutionaire toplaag. Over onderhoud gesproken, Ambifloor onderhoudt en restaureert ook parketvloeren en houten vloeren in Veenendaal en omgeving. Kom eens langs in de showroom!

 

1 gedachte over “Houten vloeren nodig in Veenendaal?”

Geef een antwoord