DHCH 2018
Image default
Financieel

Hulp nodig bij de verkoop van uw bedrijf?

Een bedrijf verkopen is vaak niet zo eenvoudig als dat het lijkt. Het is van groot belang dat zaken als vraagprijs, uitgebreide bedrijfsinformatie en intellectuele eigendomsrechten worden vastgelegd voor u begint met de verkoop. En dan zijn de verschillende fiscale knelpunten nog niet eens aan bod geweest. Heeft u hulp nodig bij de verkoop van uw bedrijf? Schakel dan Fidor Corporate Finance in. Zij bieden hulp bij de verkoop van uw bedrijf dankzij het internationale netwerk waar ze over beschikken. Het kan bijna niet anders dan dat daar de koper tussen zit waar u naar op zoek bent!

Hulp krijgen bij de verkoop van een bedrijf was nog nooit zo eenvoudig

Wanneer u hulp nodig heeft bij de verkoop van uw bedrijf, heeft Fidor Corporate Finance alle stappen al uitgewerkt die u moet doorlopen. Allereerst laat deze specialist door u een kopersprofiel opstellen. Hier kunt u voor uzelf overzichtelijk maken waar de koper aan moet voldoen bij de overname van het bedrijf. Zodra u een aantal kandidaat kopers heeft gevonden, wordt er een uitgebreid kennismakingsgesprek gepland. Alle informatie wordt onderling uitgewisseld zodat er een duidelijk beeld ontstaat voor beide partijen. Wanneer het tijd is voor een onderhandeling, wordt er een inventieverklaring en koopovereenkomst opgesteld. Waar u ook voor kiest of wat de opties ook zijn, deze specialisten helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Niets over het hoofd zien bij de verkoop van uw bedrijf?

U kunt hier ook terecht als het gaat om de herstructurering van uw bedrijf. Soms kan dit namelijk al voldoende zijn om alles weer op rolletjes te krijgen. Wanneer u zeker bent van uw zaak en het bedrijf wilt verkopen, aarzel dan niet een specialist in te schakelen. Hierdoor weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet en alles volgens de geldende regels uitvoert. Het gaat ten slotte over uw bedrijf en daar moet veel zorg en aandacht aan besteed worden. Wacht dus niet te lang en ervaar de goede service en expertise van Fidor Corporate Finance!

Gerelateerde artikelen

Hoe PayPal Bitcoins te kopen

Binance Ervaring?

Beleggen op de lange termijn

michael

107 comments

Comments are closed.