Ik zoek opslagruimte in Utrecht

Dhch2018

Wanneer ik in Google intik: ‘ik zoek opslagruimte in Utrecht’ (klik hier voor de website), krijg ik heel wat hits te zien. 2680.000 hits om precies te zijn. Helaas op de eerste pagina, waar de meeste mensen alleen maar naar kijken, komt de Opslagman nog niet voor. Maar pas ik mijn zoekwoorden aan naar: opslagruimte Utrecht. PATS. Dan staat ook Opslagman.nl op de eerste pagina. En dat is ook zoals het hoort. Geen gekke volzinnen verzinnen om te zoeken binnen Google, maar juist kort en daadkrachtig verwoorden waar je naar op zoek bent.

Opslagruimte in Utrecht snel en makkelijk gevonden

Kort en daadkrachtig is ook de site van Opslagman zoals je zult merken wanneer je op zoek bent naar opslagruimte in Utrecht. Opslagman heeft drie vestigingen waar je terecht kunt wanneer je opslagruimte zoekt. In de omgeving van Utrecht (Nieuwegein), Amerongen en Veenendaal zijn de drie grootste vestigingen van Opslagman te vinden. In Utrecht bevindt zich de opslagruimte op een toplocatie langs de A12, vanuit Amsterdam slechts 30 minuten rijden! De opslagruimtes in Amerongen zijn al sinds de ingebruikname zo’n 14 jaar geleden, de goedkoopste. In de omgeving van Amerongen zijn ook op nog geen 400 meter van het hoofdkantoor nog 3 kleinere opslagruimtes beschikbaar.

Op de site kunt u in één oogopslag zien welke voordelen elke afzonderlijke opslagruimte in Utrecht u te bieden heeft. Bijvoorbeeld een opslagruimte op de begane grond van 3 m3 voor slechts € 35,- per maand! En na een maand direct en dagelijks opzegbaar. Veel gemak voor een klein bedrag. Heeft u toch een grotere ruimte nodig denkt u? Dan kunt u al voor € 75,- per maand een opslagruimte in Utrecht huren met een inhoud van 16 m3. Deze is dan wel op de eerste etage gelegen. Maar gelukkig kunt u dan gebruik maken van de goederenlift. Zo kunt u zelf heel goed vanaf uw luie stoel heel goed bepalen naar welke opslagruimte uw voorkeur uitgaat.

Uw opslagruimte in Utrecht direct huren en betalen via iDeal

U heeft een keuze weten te maken, dan kunt u het verdere verloop afhandelen via de website van Opslagman.nl. Veilig en vertrouwd. Wilt u toch eerst liever contact met een van de medewerkers omdat u bijvoorbeeld nog vragen heeft, kunt u uiteraard altijd telefonisch contact opnemen.

Geef een reactie