Met trapliften is meer mogelijk dan u denkt

Dhch2018

Trapliften

De rechte trapliften die Triwa trapliften levert zijn zeer gevarieerd. Er zijn gebruikelijke uitvoeringen verkrijgbaar, scherp geprijsde trapliften, maar tevens duurdere uitvoeringen of naar speciale voorkeur aangepast. Voor iedere trap en voor ieders portemonnee is er een te vinden. Wij lichten u graag alle opties toe.

Veel hulpmiddelen zijn belastingtechnisch aftrekbaar. Dit geldt in ieder geval voor onze trapliften, maar tevens voor de door ons leverbare scootmobielen en rollators. Neemt u voor uw prive omstandigheden contact op met uw belastingadviseur. Het voordeel kan soms flink oplopen. Ook kunt u via ons contactformulier wat meer belangrijke informatie opvragen over de fiscale mogelijkheden van mobiliteits hulpmiddelen.

Triwa trapliften heeft een aantal opritten in het aanbod zoals de drempel oploop. De drempel oploop is de ideale oprit bij alle kleine niveauverschillen die u problemen bezorgen in uw omgeving wanneer u minder valide bent of gebruik maakt van een rolstoel of scootmobiel. Voor het uiterlijk van de drempel oploop is een varieteit aan vormen en materialen beschikbaar.

De basistraplift die wij leveren bij Triwa trapliften is een vast en goedkoop model. Er is een basistraplift voor een rechte trap en een basistraplift voor een gebogen trap. Betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. U bent bij Triwa trapliften zeker van een degelijke kwaliteit trapliften en andere producten. Een speciale lift in het assortiment van Triwa trapliften is de therapielift. De therapielift wordt benut als traplooptrainer. Deze lift kan in een vroeg stadium meehelpen aan herstel. Deze lift is aan beide zijden voorzien van een stabiel en betrouwbaar hek en heeft naar voorkeur in hoogte verstelbare treden. Deze trainingslift is inklapbaar en met wieltjes verplaatsbaar.

Heeft u behoefte aan een verbeterde toegankelijkheid van bijvoorbeeld loketten of automaten. Mogelijk kunnen wij u helpen met onze bijzondere verticale microlift. Deze lift is bijzonder geschikt voor het overbruggen van kleine hoogteverschillen tot 80 centimeter. Ons bedrijf helpt u graag bij uw eigen wensen en situaties.

Met trapliften is meer mogelijk dan u denkt

Triwa trapliften weet een oplossing voor uw probleem. U behoeft niet te verkassen, u kunt in uw eigen huis blijven, want trapliften zijn vlot geinstalleerd en ze zijn er voor elke trap. Rechte trappen, gebogen trappen, steile trappen, brede en smalle trappen. Er is altijd een oplossing te vinden, ook voor uw trap zijn trapliften te vinden.

Wilt u niet zoveel geld besteden? Wij hebben ook tweedehands trapliften uit voorraad leverbaar. De trapliften zijn nagekeken en de kwaliteit is verzekerd, enkel de prijs ligt een stuk lager. De collectie tweedehands trapliften wisselt, dus zoekt u een tweedehands traplift, neem dan even contact met ons op voor uw specifieke behoeften. Wij helpen u met plezier.

Onze onderneming kan u ook bedienen wanneer u door obesitas beperkt bent in uw bewegingsvrijheid. Om u binnenskamers onafhankelijker te maken kunnen wij obesitas trapliften leveren. Met dit hulpmiddel helpen we u om weer eenvoudig boven en beneden te kunnen komen. Wij geven u met onze trapliften een stukje vrijheid terug.

De diverse opritten die Triwa trapliften biedt, zijn ideale oplossingen als u te maken heeft met drempels in en om het huis. Er zijn ook opritten leverbaar die u juist helpen om uw auto in te komen. Wij adviseren u met plezier over de meest geschikte opritten in uw omstandigheden.

Een bijzonder veelzijdige mogelijkheid bij niveauverschillen is wel de oprolbare oprit. Met de oprolbare oprit zijn er veel meer mogelijkheden dan bij de starre opstelling en de drempel oploop. Er is zelfs een aantal vervoersbedrijven die van deze multifunctionele oprit gebruik maken.

Naast onze prima kwaliteit trapliften en diverse andere liften, bieden we ook verschillende modellen scootmobielen en ook weinig wegende rollators die eenvoudig inklapbaar zijn. Ook makkelijk mee te nemen dus. U ziet het, we hebben een royaal aanbod aan hulpmiddelen beschikbaar om u te helpen uw onafhankelijkheid te behouden.

Handige oplossingen voor mobiliteitsproblemen

Met onze rijke ervaring in trapliften en andere mobiliteits hulpmiddelen weten wij van Triwa trapliften onderhand voor elke omstandigheid wel de juiste oplossing te verzinnen. We doen ons best om u weer een stukje zelfstandigheid terug te geven waar u eerder wellicht hebt moeten inleveren. We streven naar de allerbeste oplossing in uw persoonlijke situatie.

Veel mobiliteits hulpmiddelen zijn belastingtechnisch aftrekbaar. Dit geldt in ieder geval voor onze trapliften, maar ook voor de door ons leverbare scootmobielen en rollators. Neemt u voor uw eigen situatie contact op met uw belastingadviseur. Het voordeel kan weleens flink oplopen. Bovendien kunt u met ons contactformulier wat meer info aanvragen over de fiscale mogelijkheden van medische hulpmiddelen.

Onze onderneming kan u ook van dienst zijn als u door obesitas beperkt bent in uw mogelijkheden. Om u binnenshuis onafhankelijker te maken kunnen wij obesitas trapliften aanleveren. Met dit hulpmiddel helpen wij u om weer gemakkelijk boven en beneden te kunnen komen. We geven u met onze traplift een stukje vrijheid terug.

De diverse opritten die Triwa trapliften biedt, zijn ideale oplossingen als u te maken heeft met drempels in en om het huis. Er zijn ook opritten verkrijgbaar die u juist helpen om de auto in te komen. We adviseren u met plezier over de geschiktste opritten in uw situatie.

Een prima oplossing bij een zeer smalle trap, is de ruimtebesparende sta-traplift. Deze trapliften zijn ook heel geschikt wanneer u bijvoorbeeld moeilijk uw knieen kunt buigen. De sta-traplift die Triwa trapliften biedt is ook weer van de beste kwaliteit en kan ook uw steile trap met scherpe bochten makkelijk aan.

Niets is ontspannender dan een verkwikkend bad. Maar als u niet meer zelfstandig in en uit uw bad kunt komen, dan is het plezier er snel van af. Triwa trapliften levert ook goede badliften. Een badlift is betrouwbaar en solide in bad te plaatsen en heeft een draaibare zitting, waarmee u heel gemakkelijk in en uit bad stapt.

http://www.triwatrapliften.nl/

Geef een reactie