Origineel cadeau afscheid groep 8

Dhch2018

Bij Jilster heb ik laatst een tijdschrift gemaakt voor afscheid groep 8. Ik was opzoek naar een cadeau dat origineel is, maar niet al te duur. Mijn dochter zit op speciaal onderwijs omdat zij niet goed tegen drukte kan en veel begeleiding nodig heeft. De leraar van mijn dochter verdient dus wel een speciaal cadeau. Aangezien de kinderen op de school er niet voor niets zitten moet, wij als ouders, wel helpen met het verzinnen van een origineel afscheidscadeau. Ik ben dus samen met nog een aantal ouders opzoek gegaan naar een leuk idee, maar dat duurde best lang. Maar gelukkig had één van de ouders toch een leuk, origineel idee gevonden voor afscheid groep 8. Lees in deze blog hoe ze daar achter is gekomen en wat wij voor acties ondernomen hebben.

Zoeken cadeau voor afscheid groep 8

Ik ben na het doorkrijgen van het originele cadeau voor afscheid groep 8 gelijk aan de gang gegaan. Eén van de moeders van een klasgenoot van mijn dochter kwam namelijk met het idee om bij Jilster een tijdschrift te maken. Hierin mag elke leerling één pagina ontwerpen naar zijn of haar inzicht. En mag deze dan zodoende in het tijdschrift laten plaatsen. Daarnaast hebben we afgesproken dat elke ouder ook een taak krijgt. De ene ouder verzamelt alle pagina’s op tijd en zorgt dat deze op tijd bij de ouder is die het tijdschrift in elkaar zet. Ook maakt een ouder een pagina over het schoolreisje en een ander weer over het kamp. Zodoende kreeg elke ouder een eigen taak en kon het maken van het tijdschrift beginnen voor afscheid groep 8.

Overhandiging

De overhandiging van het cadeau voor afscheid groep 8 was erg mooi en de leraren vonden het idee super. Het cadeau voor afscheid groep 8 was dus geslaagd! Kijk op de website van Jilster voor meer informatie over het cadeau.

Geef een reactie