Ouderwets gezellige kachels

Dhch2018

Kachels

De kachels van ons haardencentrum voegen warmte toe aan uw interieur. De sfeer van knisperend houtvuur is onovertroffen. In de showroom van ons haardencentrum vindt u een uitgebreide collectie vrijstaande kachels. Kies voor een strak vormgegeven gaskachel of een originele houtgestookte kachel. Op onze bedrijfswebsite krijgt u een indruk wat Haardencentrum Hoevelaken u kan bieden.

Ons haardencentrum zorgt dat u er lekker warm bij zit. Onze collectie loopt uiteen van gaskachels met een modern design tot een klassieke houtgestookte kachel. Alle vrijstaande kachels zijn zonder ombouw makkelijk te plaatsen en nemen weinig ruimte in. Bekijk ons gevarieerde aanbod op onze bedrijfswebsite of bezoek onze showroom in Hoevelaken. Wanneer wij van Haardencentrum Hoevelaken een schitterend exemplaar uit onze showroom met kachels aan u verkopen, begint onze service pas. Wij bezorgen uw kachel thuis en zorgen ook voor de installatie ervan. Daarna kunt u van ons aan voor eenmalig of periodiek onderhoud van uw kachel. Via onze bedrijfswebsite kunt u een onderhoudscontract aanvragen.

Breng net dat beetje extra sfeer in uw woonkamer met een kachel van Haardencentrum Hoevelaken. Wij verkopen zowel hout- als gaskachels met een modern ontwerp en uitstraling. In onze showroom kunt u diverse modellen komen bekijken, of bekijk eerst een aantal van onze kachels online op onze bedrijfswebsite. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, Ga voor het gemak van een gaskachel. Ons haardencentrum heeft een uitgebreid assortiment kachels die makkelijk in gebruik zijn en uiterst comfortabel. Onze vrijstaande gaskachels hebben weinig onderhoud nodig en zijn bijzonder eenvoudig te plaatsen. Ga voor persoonlijk advies naar onze showroom in Hoevelaken of bekijk onze collectie kachels op onze bedrijfswebsite.

Of u nu liever de knusse gezelligheid van een houtgestookte kachel heeft of de voorkeur geeft aan de warmte van een onderhoudsarme gaskachel, ons haardencentrum heeft beide modellen volop voor u. De bewering dat alles mogelijk is, is bij ons niet overdreven. Alles over de kachels in ons assortiment leest u op onze bedrijfswebsite.

Ouderwets gezellige kachels

De mooiste kachels vindt u bij ons bedrijf. In onze winkel kunt u de verschillende modellen vinden die wij in alle soorten en maten hebben. Wij hebben vakmensen in huis die de kachel bij u komen plaatsen. Met de juiste prijs en een uitstekende service bieden wij u kwaliteit om trots op te zijn.

Ons bedrijf heeft een fantastische verzameling haarden en kachels die ingebouwd of met natuursteen ombouwd kunnen worden. Kijk in Hoevelaken in de showroom en praat met onze adviseur over de installatie van kachels en haarden. Zo beoordeelt u het beste welk model voor u interessant is. Surf ook naar onze bedrijfswebsite.

Ruime keuze aan kachels, zowel hout als gas gestookt in diverse designs en stijlen: dat is waar het bij ons bedrijf om draait. Onze kachels zijn zonder ombouw geplaatst worden en nemen weinig ruimte in. De donkere dagen zijn nog nooit zo warm en sfeervol geweest.

Voor kachels in alle soorten en maten bezoekt u Haardencentrum Hoevelaken:

• Zeer uitgebreide selectie in kachels

• Bekijk met name ook onze acties

• Economisch verantwoord stoken

De rookkanalen voor zowel kachels op gas als hout zijn geschikt voor zowel nieuwe huizen als oudere huizen. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal. Vervolgens worden deze kanalen opgevuld met hoogwaardige isolatiematerialen. Zo bent u verzekerd van een schone verbranding zonder reststoffen in huis

Een kachel biedt sfeer en gezelligheid in huis. Het is heerlijk om bij het knapperende warme vuur te zitten. Beentjes op de bank en samen voor het vuur. Ons bedrijf maakt dit mogelijk door kachels af te leveren van de beste kwaliteit. Op onze bedrijfswebsite kunt u terecht om een afspraak met ons te maken.

Laat u op de bedrijfswebsite van Haardencentrum Hoevelaken overtuigen van de sfeer en de warmte die onze kachels u bieden. Zo geeft een gaskachel veel rendement en verwarmt een ruimte snel en een houtkachel zorgt voor een sfeervol knapperend vuur waarbij u niet afhankelijk van gas bent.

Voor in elk verblijf een sfeervolle warmtebron

Wij van Haardencentrum Hoevelaken zijn er zeker van dat wij ook kachels in ons uitgebreide assortiment hebben die bij uw stijl en voorkeur passen. Wij hebben op onze bedrijfswebsite een kort foto overzicht van onze kachels staan. In onze showroom vindt u ook een aantal modellen van onze hout- en gaskachels. Met de gas- en houtkachels creeert u een warme een comfortabele sfeer.

Haardencentrum Hoevelaken, voor al uw kachels. Een ruim assortiment met voor ieder wat wils. Wilt u graag een gaskachel of een houtkachel? Geen probleem, want ons haardencentrum heeft het. Kijk snel op onze bedrijfswebsite welke kachel het beste bij u past of kom langs op het bedrijventerrein in Hoevelaken. Stelt u zich voor: u heeft een heerlijke wandeling gemaakt door een winters landschap. U komt thuis en zet de kachels aan. Een echte kachel met vuur. Daar hoort alleen nog een behaaglijke fauteuil bij en warme Gluhwein of chocolademelk om uw handen mee op te warmen.

Zit er lekker warm en behaaglijk bij tijdens koude dagen met een van onze kachels. Onze kachels geven veel warmte af en zijn daarnaast ook mooi om te zien. Wij hebben een ruime keuze aan verschillende soorten kachels van verschillende topmerken. Ons haardencentrum biedt u vakkundige plaatsing.

Het is lastig een goede keuze te maken voor een gas- of houtkachel zonder ze gezien te hebben en te weten wat er zoal bij de installatie komt kijken. Kom daarom naar Haardencentrum Hoevelaken. Wij zijn in deze branche thuis en helpen u graag verder. Surf alvast naar onze bedrijfswebsite.

Op de bedrijfswebsite van Haardencentrum Hoevelaken kunt u zich goed orienteren op alle mogelijkheden en de diverse soorten kachels. Wij hebben getracht om op onze bedrijfswebsite zo’n compleet mogelijk beeld te geven van het toepassen van onze kachels. En met afbeeldingen van diverse van onze modellen hopen wij u een goede eerste indruk te geven.

Bezoek nu Haardcentrum Hoevelaken en bekijk ons warme assortiment van kachels en meer.

http://www.haardencentrum-hoevelaken.nl/kachels

Geef een reactie