Professionele website laten maken

Dhch2018

Recent heb ik een professionele website laten maken. En dat heb ik allemaal laten doen bij het webdesign bureau SiteToGo. Graag leg ik hierin uit hoe ik hen heb gevonden, waarom ik voor SiteToGo heb gekozen en hoe het traject vervolgens verliep. Ik kan het iedereen in ieder geval aanraden om daar je professionele website te laten maken!

Professionele website laten maken bij SiteToGo

Ik ging Googelen op professionele website laten maken en kwam zo de website van SiteToGo tegen. Aangezien ik met mijn nieuwe website graag hoog in Google wil komen, vind ik het in ieder geval belangrijk dat het webdesign bureau waar ik voor ga kiezen dat ook staat! Want op die manier bewijzen zij op de beste manier dat ze er verstand van hebben. En daarnaast zou het fijn zijn als het sowieso een full-service internetbureau is, zodat zij na het maken van de website nog aan de slag kunnen gaan met zoekmachine optimalisatie bijvoorbeeld!

Ik heb dan ook contact met SiteToGo opgenomen en vroeg naar hoeveel een professionele website laten maken kost bij hun. Daarbij gaf de medewerker aan dat dat een vaste prijs is van €450,-. Zo ook de website uit de voorbeelden. En die zagen er prachtig uit! Met een heel professioneel uiterlijk. En dat voor een goedkope prijs! Verder vertelde de medewerker van SiteToGo dat de website bouwer dan telefonisch contact met mij opneemt om alles door te lopen. Dingen zoals het ontwerp, de kleuren, de afbeeldingen etc. Daar was ik dan ook direct in geïnteresseerd! En dus heb ik daar een website besteld. Die was vervolgens al na een week af! Ik heb in die week tijd heel prettig contact gehad met de webdesigner en kan SiteToGo zeker van harte aanbevelen.

Ook komt mijn website al steeds hoger in de ranking van Google. Zo kan ik ook mooi nieuwe klanten krijgen. Daarnaast is de website ook geoptimaliseerd voor een goede conversie. Een mooi begin van mijn nieuwe bedrijf.

Geef een reactie