Speel het leuke spelletje genaamd 2048

Dhch2018

2048 is de jongste hype op puzzelgebied, het game is gratis te spelen op je mobiele apparaat of middels je favoriete browser. let op waar je aan begint want dit spel is ontzettend leuk; als je er eenmaal ermee gestart bent wil je blijven door spelen. Deze numerieke puzzelgame toont parallellen met soortgenoten uit afdeling, doorde bijzondere functies is anders dan de rest.

 

Wat is de bedoeling in 2048?

Op het moment dat je voor de eerste keer van start gaat in 2048 krijg je een grid voor je neus dat op gebouwd is uit vier keer vier blokje. Op deze zestien blokjes worden willekeurige getallen weergegeven. Het plan is om deze nummers met elkaar te koppelen waarmee je het nummer 2048 weet te behalen. Door middel van de pijltjestoetsen of de WASD knoppen van je keyboard kunnen de vlakjes op een eenvoudige wijze een kant op worden bewogen, zodra je het spel probeert op je mobiele apparaat beweeeg je met je vinger over het touchscreen om deze handeling te verrichten. zodra er twee vlakjes aan de kant van het veld terecht komen dan worden ze samengevoegd tot 1 vlakje met dubbele waarde. Zo moet je proberen net zolang door te gaan totdat je een blokje kunt maken met 2048 punten. Je kunt immers gewoon als een randebiel alle vlakjes alle koersen op bewegen en ja het zal ook effectief zijn, zo zal je niet die 2048 halen doordat het ontbreken van goed plan.

 

2048: De leukste game van 2014

Zodra er geen kansen meer zijn dan verschijnen er extra cijfers tot het spel over is. Het is daarom erg belangrijk om een een goed plan te ontwikkelen gedurende het spelen, buiten het feit dat je goed moet kunnen rekenen, moet je opletten dat alle vlakjes meebewegen richting de zijde waar je heen swiped. Ondanks dat 2048 een eenvoudig design heeft en eenvoudig lijkt om te spelen is er heel wat denkvermogen nodig om de bijster simpele manier van spelen te leren. Wanneer je de beruchte score van 2048 hebt gehaald kan er gewoon doorgespeeld worden om je highscore te zien verbeteren. Op het leaderboard kun je de de eindscore vergelijken met andere spelers, daarnaast is het grappig om inter met je maten een persoonlijke highscore lijst bij te houden om uit te maken wie het beste is.

Waarom spelen

2048 is een bijzonder eenvoudig, maar zeer leuk spel. Zeker wanneer je het samenmet kameraad speelt, want dan wil je extra graag winne. Eerst zal je waarschijnlijk onmiddelijk dood zijn, maar wanneer je het doorhebt gaat het scoren van 10.000 gemakkelijk. Helemaal wanneer je mijn tips gebruikt. Veel plezier!

http://www.2048game.eu/speel-2048-online-op-je-pc/

Geef een reactie