DHCH 2018
Image default
Internet

Tips en Tricks voor Dont tap the white tile

Dont tap the white tile of alsook wel beroemd als Dont step the white tile. Is de splinternieuwe flappy bird op de markt. Eveneens voor iOS als Android. Het is een verdraaid addictief spelletje met een tamelijk simpel opvatting achter. De strekking is dat je, naar de bijnaam al suggereert, enkel de zwarte blokjes aanraakt met je poot. De witte mag je nooit aankomen.

Wat is het doel

Dus zijn er 3 modes. Alle drietal met eenzelfde grondslag maar alle 3 een verschillende puntenaantal.
Klassiek is de eerste game mode waarbij je zo dringend als kan een parcours moet aflopen. Je hebt 50 zwarte blokken die je zo gauw mogelijk moeten aanstoten en vervolgens heb je een bepaalde duur als puntenaantal.  Hoe sneller des te beter.

De tweede gamemodus, eentje van de hoogst populaire, is Arcade. Hiertoe gaat het erom dat je puur het zo lang mogelijk uithoudt. Er komen zwarte blokken op je af, die jij dan moet tikken. Dit gaat alsmaar sneller en voor ieder blokje krijg je een cijfer tot je af gaat. Dit is mogelijkerwijs een van de moeilijkste game modi om onder de knie te ontvangen vanwege de vlugheid. Alsmede is een flink beeld slim.

De derde spel manier lijkt op Klassiek, echter is wat getweakt. De game manier heet Zen. Het is bijna als Klassiek, alleen omgedraaid. In plaats van een vast reeks blokjes en een varierende tijdsruimte is het nu een vaste duur en varierende blokjes. Je hebt nu 30 seconden om zo vaak mogelijk blokken aan te trommelen. Het is nogal moeilijk om dit vlot onder de knie te krijgen en de hele 30 seconden nul onjuistheden te maken, maar na wat repeteren moet het lukken.

Handige cheats en tips

Om dont step the white tile onder de knie te krijgen zal je vaak moeten oefenen en herhalen. Dat voorop, want je moet gevoel krijgen voor de applicatie. Op welke plek je wel en niet kan trommelen, wanneer je moet trommelen enzovoorts.

Als tweede aanwijzing is het slim om 2 vingers te aanwenden en ze dan ook grondig te hanteren. Je linker uitsteeksel voor de linkse half en je rechter duim voor de rechter helft. Zo verspil je minder duur en hoeven je fikken minder afstand af te leggen.

Het is ook snugger om de zwarte blokken veel meer onderaan je scherm af te trommelen. Zo kan je beter op anticiperen en heb je langer de tijd om je vingers ergens bijvoorbeeld te plaatsen. Eveneens ben je geringer geneigd fouten te maken. Een flink scherm kan hierbij verder helpen.

http://donttapthewhitetile.org/

Gerelateerde artikelen

KPN webmail, zie hoe je het kunt instellen

Hoog in google

Experiment

106 comments

Comments are closed.