Vermijd huisstofmijt in je bed!

Dhch2018

Eindelijk in de avond je bed induiken. Een routine van heel Nederland, na een lange dag werken. Slapen in een schoon bed is zeer belangrijk. In de nacht verliezen mensen namelijk huidschilfers. Deze huidschilfers voeden huisstofmijt die zich in je bed, dekbedden, dekens en hoofdkussens kunnen bevinden. De mijt is onzichtbaar en maar 0.3 mm klein. Wanneer de uitwerpselen en vervellingshuidjes zich in je omgeving bevinden kan dit gezondheidsklachten veroorzaken. Een aantal mensen zijn allergisch voor huisstofmijt, zij hebben vaak meer klachten dan de normale mens. De klachten treden vooral op in de slijmvliezen van de neus, ogen en longen. Astmaklachten, niesbuien, vermoeidheid en eczeem zijn klachten die kunnen optreden bij een allergische reactie.  

Is het mogelijk om een allergie voor huisstofmijt te behandelen? Dat kan. De belangrijkste behandeling is het regelmatig vervangen van je beddengoed. Panda Stomerij heeft een 1 dag service waar je beddengoed binnen no time is gereinigd. Zij reinigen het beddengoed zo grondig schoon, waardoor de huisstofmijt wordt bestreden. Panda Stomerij reinigt de dekbedden en hoofdkussens met een temperatuur van minstens 60 graden zodat de huisstofmijt van het beddengoed wordt verwijderd. Is er geen Panda Stomerij in de buurt van je stad zoals Den Haag? Dan kunt u op het internet een Stomerij Den Haag opzoeken voor andere stomerijen die deze service kunnen aanbieden.  

Naast een goede reiniging kan je ook een medicatie innemen zoals Symptomatica. Hierdoor wordt de stof die de allergische reactie opwekt geblokkeerd waarna de klachten zullen afnemen. Wanneer het erger wordt kun je eventueel ook een allergie immunotherapie inzetten. Met deze therapie wordt de onderliggende oorzaak van de allergie aangepakt. Voor de mensen die niet allergisch zijn, is het alsnog van belang om het beddengoed goed te reinigen en te stomen. Het slapen in een schoon bed zorgt namelijk voor een betere nachtrust. 

http://www.stomerijpanda.nl/

Geef een reactie