Visum aanvragen Turkije

Dhch2018

Naar Turkije
Gaat u binnenkort op reis naar Turkije? Dan is het belangrijk om wat praktische zaken te weten! U kunt via verschillende vervoersmiddelen naar Turkije, maar het is natuurlijk geen geheim dat het vliegtuig het meest gekozen vervoersmiddel is.

Op het vliegveld in Turkije
Indien u met het vliegtuig naar Turkije gaat, is het goed om te weten dat u bij aankomst, een paspoort of ID-kaart nodig heeft die nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst in Turkije. Kijk dus goed vóór vertrek of u hieraan voldoet, dan kunt u wellicht nog een nieuw paspoort of ID-kaart aanvragen voordat u op reis gaat.

Alvorens u naar de paspoortcontrole gaat, heeft u een visum nodig. Dit visum kunt u bij aankomst bij een van de balies op het vliegveld kopen voor € 25. U moet daarentegen wel rekening houden met een lange wachtrij. U kunt sinds kort uw visum Turkije aanvragen via het internet. U bent dan niet meer dan 5 minuten van uw tijd kwijt.

U kunt het visum direct via de Turkse overheid aanvragen, alleen bent u verplicht om met Credit Card te betalen en is er geen Nederlandse support beschikbaar. De kosten van het visum zijn overigens $ 20,70.

Wilt u het visum Turkije aanvragen en met iDeal of Mister Cash betalen? Dat kan ook! Voor een prijs van € 24,95 kunt u op uw gemak, in het Nederlands uw visum voor Turkije aavragen. U wordt ook gewoon geholpen in het Nederlands en ons team staat altijd klaar voor al uw vragen!

Ga naar> visum aanvragen Turkije

http://www.visumvoorturkije.nl

Geef een reactie