DHCH 2018
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vliegenoverlast in Huis

 

Last van Vliegen in huis

 

Wanneer u overlast van vliegen ondervindt is dat erg vervelend. Vaak zijn zij wel te bestrijden met een vliegenmepper, maar wanneer zij maar terug blijven komen en je de hele dag alleen nog maar bezig bent met het vangen van vliegen, dan kan dat behoorlijk je dag bederven. Wat je dan nodig hebt is een effectievere oplossing. Hieronder meer.

 

Vliegenbestrijding in huis

 

 

Vliegen in huis kunt u gemakkelijk en effectief bestrijden met vliegenvangers. Aan één heeft u wel genoeg hoor. Vliegenvangers zijn in vele maten verkrijgbaar. Allen hebben zo hun eigen specificaties en voordelen. Zo kunt u een vliegvanger van klein formaat goed kwijt in een kleine ruimte zoals een slaapkamer, halletje en andere kleine ruimten. Is een elektrische vliegenvanger uitermate geschikt voor juist grote ruimten zoals huiskamers, hokken, garages en andere grote ruimten. En kunt u de vliegenlampen goed kwijt op uw slaapkamer omdat deze, zo lang ze maar niet elektrisch zijn, geen muisstil zijn.

 

Verschil in Vliegenvangers

 

De ene vliegenvanger is geschikter voor een bepaalde ruimte dan de ander. Hieronder een korte index waaruit goed op te maken valt voor welke ruimte of situatie een bepaalde vliegenvanger beter werkt dan de ander.

  • Elektrische vliegenvangers: uitermate geschikt voor grote ruimten waar weinig mensen komen. Denk aan opslagplaatsen, garages, stallen, hallen en andere grote ruimten. Niet geschikt voor plekken waar eten bereid/gegeten wordt.

  • Vliegenvangers met kleefplaat: zeer geschikt voor op plaatsen waar veel mensen komen. De vliegenvangers met kleefplaat zijn ook zeer geschikt voor keukens en plaatsen waar eten bereid en gegeten wordt. Zowel geschikt voor kleine als grote ruimten.

  • Vliegenlampen: de vliegenlampen zijn vaak voorzien van discreet design. Dit betekent dat zij goed achter vitrines neergehangen kunnen worden maar ook veel gebruikt worden door kleine ondernemingen zoals ijssalons, snackbars, restaurants, slagerijen, meubelzaken, op kantoor enzovoort.

Bekijk alle Aanbiedingen NU op antivliegenshop.nl

 

Zilvervisjes bestrijden kan via 123geondierteshop.nl

 

https://www.antivliegenshop.nl/

22 comments

Comments are closed.