DHCH 2018
Image default
Woning en Tuin

Waarom trapmatten van Micostep kopen?

Wat zijn Micostep trapmatten?

De Micostep trapmatten zijn een uniek product. De matten kenmerken zich door een hoge mate van duurzaamheid en kwaliteit. De opbouw van het product bestaat uit twee verschillende soorten kunststof. De onderkant is gemaakt van een harde soort kunststof, waarmee de trapmat op de trede bevestigd kan worden. De bovenzijde is gemaakt van rubberachtig materiaal dat voorzien is van een prettig aanvoelende antislip laag. De trapmatten hebben de welbekende vorm van een halve maan. Deze trapmat is zeer slijtvast. Het is een aankoop waar u vele jaren plezier van hebt, ook bij intensief gebruik!

Keuzemogelijkheden

De producten van Micostep bieden u de mogelijkheid van uw trap een echte eyecatcher te maken en zijn geschikt voor werkelijk iedere trap. De trapmatten zijn verkrijgbaar in het traditionele zwart. Deze mat past op iedere kleur trap. Zwart is een stijlvolle aanvulling in vrijwel ieder interieur. Wilt u een kleur die meer eigenheid uitstraalt? Ook in die situaties kunt u binnen het assortiment van Micostep tot een goede keuze komen. De matten zijn verkrijgbaar in 13 verschillende tinten. Door de rubberstructuur op de bovenzijde van de mat ontstaat er bij de gekleurde matten een gestreept motief. De zwarte mat geeft een egaal gekleurd beeld.

Bevestigen doe je eenvoudig zelf

Met een goede instructie is het bevestigen van de matten op uw trap prima zelf te doen. Er hoeft geen kostbare vakman aan te pas te komen, terwijl het resultaat heel professioneel oogt. Het bevestigen gaat als volgt in zijn werk: als eerste stap ontvet u de traptreden met een hiervoor geschikt middel, bijvoorbeeld door het gebruik van ammoniak. Vervolgens droogt u de treden na met een schone microvezeldoek en tekent u met potlood de positie waarin de mat bevestigd moet worden op de trede. Met een rolmaat of duimstok kunt u nameten of de mat goed in het midden van een trede is getekend, zodat u een mooie strakke looplijn op uw trap krijgt. Het dubbelzijdig tape waarmee de mat bevestigd wordt, snijdt u op de juiste maat. U plakt het dubbelzijdige tape rondom de rand van de mat en plakt deze tenslotte op de traptrede. Dit is op hoofdlijnen hoe de bevestiging in zijn werk gaat. U ontvangt bij bestelling een gedetailleerde beschrijving, die ook goed uitvoerbaar is wanneer u geen klusser bent van nature!

Onderhoud en schoonmaak

Het schoonmaken van de trapmatten is ook geen moeilijke klus. Met een stofzuiger met passend mondstuk zuigt u de mat goed schoon. Aansluitend reinigt u de mat met een vaatdoek met allesreiniger. Regelmatig onderhoud van de trapmatten is belangrijk. Hierdoor wordt de levensduur van het product aanzienlijk verlengd.

https://www.micostep.com/nl/