Warmtebeeldcamera, infrarood camera of drukkalibrator: verschillende uitvoeringen mogelijk

Er zijn veel verschillende soorten uitvoeringen warmtebeeldcamera’s, infrarood camera’s en drukkalibratoren. Voor iedere meting of kalibratie is weer een ander soort instrument vereist. Als u twijfelt over de meest geschikte infrarood camera of warmtebeeldcamera, dan is het verstandig om u te laten adviseren door de vakbekwame medewerkers met verstand van zaken. Zij kunnen u bijvoorbeeld vertellen of u een infrarood camera nodig heeft met een lens die 180 graden kan draaien of met een hoge resolutie. Ook op vragen over een drukkalibrator voor explosiegevaarlijke omgevingen krijgt u een deskundig antwoord.

Drukkalibrator, infrarood camera of warmtebeeldcamera: een ruim aanbod

Kwalitatieve drukkalibratoren, infrarood camera’s en warmtebeeldcamera’s vindt u bij een specialist. Denk bijvoorbeeld aan LHM Instrumentation. De Belgische onderneming LHM Instrumentation is gespecialiseerd in de verkoop van kalibratie-, controle- en meetapparatuur voor verschillende grootheden. In het uitgebreide assortiment vindt u onder meer een drukkalibrator die uitermate geschikt is voor het kalibreren van uiterst nauwkeurige drukmeters, drukschakelaars en transmitters. Een kalibrator wordt voornamelijk gebruikt in werkplaatsen, in laboratoria en in het veld. Door een ingebouwde pomp kan automatisch druk gegenereerd worden. Naast verscheidene drukkalibratoren kunt u bij LHM Instrumentation ook terecht voor een infrarood camera of warmtebeeldcamera.

Reparatie en onderhoud van een warmtebeeldcamera, infrarood camera of drukkalibrator

Geregeld zal het voorkomen dat infrarood camera’s, warmtebeeldcamera’s of drukkalibratoren onderhouden moeten worden. Of er is een reparatie nodig. Door deze meetinstrumenten regelmatig te laten controleren, heeft u de garantie op goede resultaten. Vakkundige medewerkers kunnen de apparatuur voor u nakijken en direct repareren als dat nodig blijkt te zijn. De reparatie of het onderhoud van een infrarood camera, drukkalibrator of warmtebeeldcamera wordt doorgaans uitgevoerd in een BELAC geaccrediteerd kalibratielabo. Met verschillende testen worden de apparaten gecontroleerd door deskundig personeel. De gediplomeerde medewerkers kunnen ook ter plaatste de kalibratie van uw instrumentatie in orde maken. Zodoende kunt u er in korte tijd weer gebruik van maken.

Geef een reactie