Wat is huis verkopen en terughuren?

Dhch2018

Graag leg ik uit wat je huis verkopen en terughuren precies betekent, de info heb ik allemaal van Thuisborg.nl. Want wellicht hebt u er al eerder van gehoord, of juist nog helemaal niet. Maar wat houdt het nu eigenlijk precies in?! Daar geef ik graag een antwoord op. Ook geef ik graag een advies met voor welke partij, die het verzilverd wonen regelt, u het beste kunt kiezen. Want ik heb zelf ook voor het huis verkopen en terughuren gekozen. En kan dat zeker van harte aanbevelen!

Huis verkopen en terughuren bij Thuisborg

Ik werd geconfronteerd met je huis verkopen en terughuren op een beurs. De beurs was met name voor mensen op wat latere leeftijd. En voor hen stonden er dan ook allerlei relevante stands met informatie over allerlei verschillende dingen. Zo werd ik daar aangesproken door een medewerker van het bedrijf Thuisborg. Hij vroeg mij of dat ik het ook zo jammer vind dat het vermogen wat ik heb, allemaal in mijn huis zit… Ik dacht daar over na en bleek dat inderdaad wel jammer te vinden. Dat weerhoudt je namelijk van het doen van leuke dingen. Vervolgens begon hij te vertellen dat er nu een oplossing is: huis verkopen en terughuren! Dat houdt in dat ik mijn huis zou verkopen aan een investeerder en dat ik mijn eigen woning vervolgens direct terug huur! Het resultaat? Direct het vermogen wat in mijn huis zit ontvangen en ook nog eens vele jaren in mijn eigen woning kunnen blijven wonen! Daar was ik direct in geïnteresseerd. En dus kwamen ze van Thuisborg een paar werkdagen later bij mij langs om nog veel meer uit te leggen over je huis verkopen en terughuren. En daarna was ik er nog enthousiaster over geraakt. Ik kan het iedereen dan ook van harte aanbevelen om zoiets te gaan doen. Al snel was mijn huis verkocht. En ben ik vervolgens gewoon in mijn eigen woning blijven zitten, omdat ik het direct terughuurde. En Thuisborg heeft hier tussenin gezeten en alles perfect uitgelegd.

26 gedachten over “Wat is huis verkopen en terughuren?”

Geef een reactie