Werken met een payroll bedrijf voor uw personeelszaken biedt vele voordelen

Heeft u tijdens bepaalde periodes van het jaar nood aan extra personeelsleden? U wilt immers een vlotte service om uw klanten tevreden te houden. Uitzendbureau Brabant biedt de oplossing. Huur uw personeel in bij een ervaren payroll bedrijf. Dit kent vele voordelen. Het payroll bedrijf is namelijk de juridische werkgever van het personeel. U zit dus nergens aan vast. U hoeft zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken over de salarisadministratie, de ziektekostenregelingen of alle bijkomende verzekeringen. Het inhuren van personeel bij een deskundig payroll bedrijf is dus een goede oplossing als u tijdelijk werknemers zoekt in verschillende sectoren.

Geen werknemersrisico’s met het inhuren van personeel bij een payroll bedrijf

Wat weet u als bedrijfsleider over het aannemen van nieuwe personeelsleden? Wat dacht u bijvoorbeeld van de werknemersverzekeringen? De salarisadministratie? En het uitbetalen bij ziekte? Kies voor een payroll bedrijf uit Brabant als Uitzendbureau Brabant voor het inhuren van uw personeel! Het payroll bedrijf is de wettelijke werkgever van het personeel waardoor u geen werkgeversrisico’s heeft. Een ander bijkomend voordeel is dat het personeel dat u inhuurt via een payroll bedrijf erg flexibel is. U kunt dus personeel inzetten wanneer u dat nodig heeft. Vooral in de horeca, detailhandel en transport is dit erg handig.

Een ervaren payroll bedrijf voor de inzet van flexibel personeel

Heeft u in bepaalde periodes van het jaar nood aan meer personeel? Dit is in heel wat branches het geval. Denk hierbij aan de horeca, tuinbouw of transport. Het is dan erg fijn wanneer u personeel in kunt huren voor een kortere periode. Dit kan door personeel in te huren via een payroll bedrijf. Als u hiervoor kiest dan is het personeel niet bij u in dienst, maar bij het payroll bedrijf. Hierdoor kunt u gemakkelijk personeel inhuren op momenten dat u het drukker heeft. Het mooiste van alles is dat u niet verantwoordelijk bent bij ziekte of arbeidsongeschiktheid, want een payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant is juridisch werkgever.

Geef een reactie