Werkplekken en evenementenlocaties Amsterdam

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Ontdek onze bijzondere evenementenlocaties

Bij C-Bèta heeft u ook de mogelijkheid om één van onze kassen als unieke evenementenlocatie te kiezen. Zo heeft onze grootste kas 50 plaatsen en een bar. Dit maakt het geschikt om uw gasten tijdens het evenement te serveren van een borrel of lunch. Daarnaast hebben wij ook een kleine kas. Deze is uitermate geschikt voor brainstormsessie, vergaderingen en workshop.

Werkplekken in de omgeving van Amsterdam

C-Bèta biedt bijzondere en unieke werkplekken in omgeving Amsterdam. Dit geeft u net dat beetje extra inspiratie die u nodig heeft. Naast het feit dat u werkt in een unieke omgeving. Is dit ook een plek waar ondernemers elkaar ontmoeten en ideeën kunnen uitwisselen in de omgeving van Amsterdam. Deze circulaire en bijzondere werkplekken in Amsterdam biedt de faciliteiten om goed te werken en geïnspireerd te raken door de omgeving.

Unieke evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

Zoekt een unieke evenementenlocatie waar 150-200 gasten in passen? Of bijzondere evenementenlocatie voor maar een paar gasten. Bij C-Bèta heeft voor iedereen een passende oplossing. Onze unieke locatie is omringt door een grote tuin waar verschillende evenementen kunnen plaatsvinden. Als duurzame en circulaire evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam sparren we graag over de mogelijkheden die bij uw past.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://www.dhch2018.nl/