Wespen bestrijden en Hoe u het Beste te Werk kunt Gaan

 

Hoe Wespenoverlast Bestrijden?

Vandaag geven wij antwoord op de vraag hoe u het beste wespenoverlast kunt bestrijden. Wespen zijn over het algemeen zeer vervelende insecten en zorgen al snel voor overlast. Echter zijn een aantal wespen gemakkelijk te bestrijden en spreken we van een plaag wanneer het er meer dan tien zijn. Hieronder belichten we diverse manieren om vervelende wespen de das om te doen. Let op: niet alle manieren kunnen altijd even goed werken. Het kan voorkomen dat er een wespennest dicht bij u huis aanwezig is. In dit geval moet u een professionele wespenbestrijder inschakelen.

 Ongedierte bestrijding was nog nooit zo makkelijk dankzij 123ongedierteshop.nl denk aan luizen, motten, bedwantsen, ovenvisjes, Zilvervisjes, konijnen en ga zo maar door!

Last van wespen in en rondom huis: wespen in en rondom huis kunt u het beste bestrijden middels een wespenvanger of, en deze methode kunt u het beste eerst toepassen, en dat is de wesp weglokkken en vangen middels een plakkerige zoete substantie. Neem een oud stevig bakje en vul deze met een laagje honing, suiker met water, cola of iets anders. Zet deze een aantal meter verderop neer. De wespen zullen dan eerder naar de zoete stof vliegen ipv bij de tuintafel met ontbijt of lunch. Indien deze methode niet werkt, zet dan een aantal bakjes neer. Niet bij elkaar maar met een aantal meter afstand. Zie het een aantal dagen aan. Indien geen effect? Dan is het tijd voor zwaarder geschut en zal een wespenvanger meer uitkomst moeten bieden.

 

 

 

Wespenvanger voor het elimineren van wespen. Wespen bestrijden met een wespenvanger is een zeer effectieve methode voor het elimineren van wespen. Deze zorgt er namelijk voor dat de wespen zowel aangetrokken worden als uitgeschakeld. Er is een verschil in wespenvangers waar te nemen namelijk, wespenvangers met kleefplaat en wespenvangers met spanningsboog. De met spanningsboog werkt met elektriciteit. Vaak vind je deze wespen vangers in combinatie met UV licht. UV licht zorgt ervoor dat de wespen worden aangetrokken. Zodra zij dichtbij komen en op de spanningsboog gaan zitten of er tegenaan vliegen, dan krijgen zij een klein stroomstootje en zijn ze direct geëlimineerd. Deze komen dan vaak in een opvangbakje terecht dat gemakkelijk te demonteren is. De wespen vanger met kleefplaat pakt het anders aan. De met spanningsboog wordt vaak neergezet op plaatsen waar men met voedsel bezig is. Denk aan keukens, restaurants, eettentjes, campings en noem maar op. De reden hiervoor is dat dit apparaat meer discretie bied. Hier geen kans op vleugeltjes of andere restjes wesp rondom het apparaat.

 

Klik voor Wespenvangers Aanbiedingen

 

https://www.antivliegenshop.nl

Geef een reactie