Zadelkruk in Nederland of België kopen?

Dhch2018

Zadelkrukkenshop

Als u in Nederland of België woont kunt u uw zadelkruk aanschaffen bij dé specialist van verrijdbare krukken. Tabouret Benelux heeft haar assortiment met zorg samengesteld en is de vaste leverancier van veel zorginstellingen, schoonheidssalons en kappers. De zadelkrukken zijn gemaakt van eersteklas materialen en zijn geschikt voor intensief gebruik. Betaal niet teveel en koop uw zadelkruk voordelig online met twee jaar garantie.

Zadelkruk ergo

Zadelkrukken zijn krukken op wielen die zijn uitgevoerd met een unieke zitting, namelijk de zadelzitting. De vormgeving van deze zitting vertoont een grote gelijkenis met het ons alle bekende zadel waarmee een paard bereden wordt en heeft ook wel wat weg van een fietszadel. Deze afwijkende “ergonomische” vorm draagt er toe bij dat de gebruiker min of meer wordt gedwongen om in een natuurlijke en dus gezonde houding te gaan zitten. Deze zithouding ontlast de onderrug en heupen. U zult ook minder snel moe worden. Hiernaast komen de heupen automatisch in de goede stand te staan waardoor afknelling van de bovenbenen wordt voorkomen.

Zadelkruk op wieltjes

Een zadelkruk is in tegenstelling tot de standaard kruk meestal uitgevoerd met wieltjes. Dit heeft als groot voordeel dat deze verrijdbare kruk makkelijk op de werkvloer is te verplaatsen zonder dat u hoeft op te staan. Naast het gezondheidsaspect is dit een belangrijke reden waarom de zadelkruk zo populair is binnen veel beroepsgroepen. U zult deze kruk op wielen dan ook veel aantreffen bij schoonheidsspecialisten, opticiens, artsen, pedicures, kappers, laboranten, leerkrachten en baliemedewerkers. Allemaal beroepen waar men regelmatig en/of langdurig in dezelfde houding werkzaam is en een verhoogd risico loopt op lichamelijke klachten.

Naast het beroepsmatig gebruik van een zadelkruk ontdekken steeds meer mensen het nut van deze kruk in huiselijke omgeving. Dit kleine en handige zitmeubel is bijvoorbeeld zeer praktisch bij werkzaamheden aan een werktafel of als hulp bij verschillende huishoudelijke taken zoals strijken of het eten koken.

Zadelkruk te koop

Door de toenemende vraag naar deze verrijdbare krukken zijn er steeds meer aanbieders waar u dit product kunt kopen. Het is ook zeker niet meer nodig om vele honderden euro’s uit te geven aan een duur merk zadelkruk. Het is echter wel aan te raden om de kruk op wielen aan te schaffen bij een specialist. Een klein aantal aanbieders hebben een goede en betaalbare zadelkruk in hun assortiment en kunnen u behulpzaam zijn bij het uitkiezen van de juiste zadelkruk voor u.

 

Tabouret Benelux maakt kwaliteit betaalbaar!

 

Tabouret Benelux is gespecialiseerd in ergonomische zadelkrukken, betrouwbare zadelstoelen en comfortabele tabourets tegen een betaalbare prijs!

http://www.tabouretbenelux.com/

Geef een reactie