Zakelijk of prive autolease ?

Dhch2018

Goedkoop auto leasen zakelijk ? Als ondernemer of particulier maakt u doorgaans altijd zelf uw beslissingen. In dit geval hebt u ook de vrijheid om te kiezen tussen zakelijk auto leasen of prive. Kiezen voor een zakelijke leaseauto pakt voordelig uit in fiscaal opzicht. Als u kiest voor financial lease, dan betalen we de auto maar factureren u wel het aankoopbedrag. De BTW over dat aankoopbedrag kunt u dan terugvorderen van de fiscus. Het bedrag dat u tergugkrijgt, kunt u voor een gedeelte gebruiken om de maandelijkse leasevergoeding aan ons te voldoen! U kunt met uw zakelijke auto gerust ook prive kilometers maken. Tot een bepaald aantal kilometers per jaar zelfs belastingvrij. Vraag ons om advies of raadpleeg de website van de belastingdienst. Andersom kunt u ook als ondernemer prive auto leasen u een bepaald bedrag declareren. Een klein nadeel van prive leasen als ondernemer:de autoksten zijn niet aftrekbaar. Eeen voordeel daarentegen is dat u geen fiscale bijtelling hoeft te betalen!

Waarom kiezen voor bedrijfsautoleasing via autoleasecentrale?
Kiest u voor ”bedrijfsautoleasing” via Autoleasecentrale, dan kiest u voor een van de meest goedkope leasebedrijven van dit moment. Ook kiest u voor een bedrijf die haar klanten altijd vooropstelt en de beste service biedt. Ons wagenpark is uitgebreid. U kunt kiezen tussen leasepersonenauto’s, leasebedrijfbussen en leasebestelwagens. Daarnaast hebt u zelf de vrijheid om te kieen tussen diverse merken, modellen en type wagens. U betaalt ons per maand een vast leasebedrag. Afhankelijk van de gekozen leasevorm, nemen we u al het (administratieve) werk uit handen! U hoeft de onderhoud en reparaties niet zef meer te regelen en te bekostigen. We doen alles voor u, zodat u uw kostbare tijd kunt steken in uw eigen business als ondernemer.

Advies,informatie, offerte
Voor advies kunt u terecht bij onze medewerkers. Ook informeren ze u graag over de leasevormen, de voorwaarden en alles wat bij het leasasen komt kijken. U kunt ook, via de website, direct gratis en zonder verplichtingen een offerte opvragen!

http://www.autoleasecentrale.nl

Geef een reactie