DHCH 2018
Image default
Aanbiedingen

Keepershandschoenen voor jou!

Sta jij tijdens een potje voetbal als keeper in het doel? Dan is jouw rol natuurlijk om zoveel mogelijk ballen tegen te houden. Het is een belangrijke taak en je wilt het liefst alle ballen tegenhouden. Als keeper draag je natuurlijk keepershandschoenen. Een bal tegenhouden met je blote handen is niet prettig. Een goed paar keepershandschoenen helpen jou om de ballen nog beter tegen te houden! Je hebt namelijk geen pijn waardoor je ballen eenvoudig kan tegenhouden. Je leest in deze blog alles over keepershandschoenen! 

 

Diverse keepershandschoenen

Keepershandschoenen zijn dus essentieel bij een potje voetbal. Wanneer je nieuwe keepershandschoenen wilt halen, bedenk dan van te voren wat voor soort handschoenen je graag hebt. Je hebt verschillende soorten keepershandschoenen. De eerste handschoen is een keepershandschoen met een speciale demping waardoor de impact van het shot wordt geabsorbeerd. De andere handschoen is een keepershandschoen die geen demping heeft. Het ligt aan jezelf welke jij het prettigst vindt, je wilt natuurlijk zelfverzekerd in het doel staan. Vervolgens moet je de maat kiezen van je keepershandschoenen. Je hebt handschoenen in verschillende formaten. Een keepershandschoen moet goed om de hand passen voor het beste resultaat op het veld!

 

Kleuren

Handschoenen zijn er niet alleen in verschillende formaten, maar ook in veel verschillende kleuren. Als je kiest voor opvallende handschoenen, heb je het voordeel dat ze minder snel kwijt worden geraakt. Bovendien weten anderen meteen dat het jouw keepershandschoenen zijn. Als je niet zo van opvallende kleuren houdt, kan je ook kiezen voor keepershandschoenen met effen kleuren. Bij SKOR vind je een zeer ruim assortiment aan allerlei verschillende keepershandschoenen. De website van SKOR beschikt over een filtermodel. Zo kan je meteen jouw eisen doorgeven als je maat, pasvorm, kleur en prijs. Je krijgt daarna een overzicht met keepershandschoenen die aan jouw eisen voldoen!

 

Keepershandschoenen bij SKOR

Wanneer je jouw keepershandschoenen hebt gevonden kun je ze in het winkelmandje doen. Je bent klaar om ze te bestellen! Daarbij betaal je bij SKOR geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €50,-! Bij SKOR kan je terecht voor al jouw voetbalbenodigdheden. Neem dus snel een kijkje op de website van SKOR en maak jouw voetbalspullen compleet! SKOR is een gespecialiseerd in voetbal artikelen. Heb je nog een vraag? Neem contact op met de klantenservice en zij staan je vriendelijk te woord. 

https://skor.nl/