DHCH 2018
Image default
Winkelen

Bureaustoel zonder armleuning; een must voor elk kantoor!

De juiste bureaustoel is van essentieel belang om je werk productiever en prettiger uitvoeren; je zit tenslotte lang op een dag. Het is dan ook verstandig om eens goed na te denken over een bureaustoel zonder armleuningen, om je kantoor een gezonde, comfortabele en dynamische werkomgeving te geven. In dit artikel geef ik je 5 goede redenen waarom elk kantoor voor een bureaustoel zonder armleuning moet kiezen.

1. Goed voor je gezondheid

De juiste bureaustoel zonder armleuning is beter voor je gezondheid dan een stoel met armleuning. Omdat je armen ondersteund worden, bestaat er een grote kans dat je in een onnatuurlijke houding gaat zitten. Bij een bureaustoel zonder armleuning wordt er per definitie minder druk uitgeoefend op je schouders, rug en nek. Dit geeft je dus niet alleen een comfortabeler, maar vooral ook een gezonder zitcomfort.

2. Dynamisch zitten

De meeste mensen zoeken steeds meer dynamisch zitten, waarbij beweging wordt gecombineerd met een fijne zithouding. Een bureaustoel zonder armleuningen biedt in deze meer bewegingsvrijheid en flexibiliteit. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijker communiceren met je collega’s of bezoekers, waardoor dit een uitstekende optie is voor kantoren die een informele werksfeer hebben.

3. Minder stress en vermoeidheid

Bureaustoelen met armleuningen kunnen de schouders en armen van een werknemer enorm belasten als de leuningen te hoog of te laag worden ingesteld. Een bureaustoel zonder armleuningen is hierbij een veel comfortabeler alternatief. Bovendien hebben ze de neiging om tegen de werknemer aan te leunen, wat ervoor zorgt dat hij of zij meer ontspant en minder snel last krijgt van stijve nek- en schouderklachten.

4. Kostenbesparend

Een bureaustoel zonder armleuning is goedkoper. Omdat een bureaustoel anders in elkaar zit, zijn ze goedkoper om te produceren dan stoelen met armleuningen. Hierdoor is een bureaustoel zonder armleuning een ideale optie voor kantoren die hun kosten zo laag mogelijk willen houden.

5. Meer ruimte voor bureau

Omdat er geen armleuningen aan een bureaustoel zonder armleuning zitten, kan er meer ruimte worden gecreëerd voor je bureau of andere meubels. Met een bureaustoel zonder armleuning kan je kantoor dus op een eenvoudige manier worden ingericht.

Probeer het zelf!

Als je op zoek bent naar een bureaustoel die geschikt is voor jouw kantoor, dan is een bureaustoel zonder armleuning zeker een optie om in gedachten te houden. Als je eenmaal het perfecte model hebt gevonden, is het verstandig om deze eerst goed te testen voordat je hem aanschaft. Kijk voor meer informatie over de beste bureaustoel zonder armleuning en om deze te testen op een bureaustoel zonder armleuning testen. Uit bovenstaande redenen concluderen we dat een bureaustoel zonder armleuning een gezonde, comfortabele en dynamische werkomgeving creëert in elk kantoor. Als je op zoek bent naar een bureaustoel, dan is een bureaustoel zonder armleuning absoluut een goede optie. Neem daarom de tijd om te zoeken naar het perfecte model en test hem uit voordat je hem aanschaft.