DHCH 2018
Image default
Aanbiedingen

Een eigen app laten maken

Zondagmiddag is het een mooi weertje, er hoeft niet gewinkeld te worden want ik heb alles al in huis. ‘We zijn al een tijd niet bij mijn vader geweest…’ ‘Nou, drie weken geleden toch nog. ‘ ‘Volgende week op Vaderdag kunnen we ook al niet, ik ga toch vandaag maar even. Ga je mee?’ ‘Moet het?’ ‘Doe nou maar, we blijven niet lang.’ Zo stel ik me de conversatie voor zoals die gevoeld wordt voorafgaand aan het bezoek aan ouders in bejaardentehuizen. Ik neem het de zoons en dochters niet eens kwalijk. De oude vaders en moeders maken dankbaar misbruik van het bezoek om een lange lijst lichamelijke en geestelijke ongemakken door te nemen met hun kinderen. Na een hele week alleen maar medebewoners om je heen, die allemaal vooral veel aandacht vragen over hun eigen sores, is het echt heel erf fijn om even een luisterend oor echt helemaal voor jezelf te hebben. Al is het medeleven soms wel wat ver te zoeken. Je kan het toch gewoon een weekje proberen. Als het niet bevalt bel ik zelf weer. Maar niet elke dag, daar heb ik gewoon de tijd niet voor. Aan het woord wa de zoon van meneer Helder, Ik kon het niet helpen dat ik hun conversatie hoorde, want ze waren nooit echt heel erg stil. Hun stemmen waren luid en dat paste best wel er bij hun uiterlijk. Wil jij nou ook altijd een product op een zo goed mogelijke manier verkopen? Dan is het heel erg slim om een applicatie ontwikkelaar in te huren. Hij of zij kan voor jou een app laten maken, is dat nou niet handig? Dan hoef je het helemaal niet zelf meer te doen. Als je een app laat maken, dan weet je dat jouw omzet sowieso omhoog gaat en dat je ook nog eens meer bekendheid krijgt. En wie wil dat nou niet?

https://www.edit4u.nl/