DHCH 2018
Image default
Aanbiedingen

GSM alarmsysteem

Een GSM alarmsysteem is de ideale oplossing om altijd op de hoogte te zijn van de beveiliging van je woning. Als je van huis bent wil je natuurlijk niet dat er ondertussen wordt ingebroken. Een alarmsysteem kan je helpen om dit te voorkomen. Een zichtbaar alarmsysteem kan potentiële inbrekers namelijk afschrikken. Het enige nadeel is dat als het alarm wel afgaat je zelf van niets weet. Tenzij je buren hebt die je waarschuwen dat je alarmsysteem afgaat. Maar als ze zelf ook niet thuis zijn, dan is de kans klein dat ze je waarschuwen. Gelukkig is er een manier om wel op de hoogte te blijven en dat is met een GSM alarmsysteem.

 

Direct een melding op je mobiele telefoon

 

Het GSM alarmsysteem geeft namelijk niet alleen een luide sirene, maar ook direct een melding op je smartphone. Je wordt direct op de hoogte gebracht dat er bij je wordt ingebroken. Bij Sitcon.nl hebben we verschillende systemen die op deze manier werken. Ze zorgen ervoor dat je direct op de hoogte gebracht wordt als er een inbreker voor de deur staat. Zo kan je actie ondernemen. Bijvoorbeeld de politie waarschuwen dat er inderdaad iemand in je huis rondloopt. Als je een GSM alarmsysteem combineert met een wifi camera van Sitcon, dan kan je ook direct de beelden bekijken. Zo weet je meteen of het een vals alarm is en de politie niet gewaarschuwd hoeft te worden.

 

Mini GPS tracker bij je huisdier of kinderen

 

Ben je bang dat je huisdier wegloopt? Of dat je kinderen in de problemen komen tijdens het buitenspelen? Als baasje of ouder kan je een veilig gevoel creëren met een mini GPS tracker. Dit kleine sensortje kan je bijvoorbeeld in de jas van je kinderen plaatsen of aan de halsband van je huisdier. Mocht je kind of huisdier onverwacht uit de deur glippen, dan kan je via je smartphone direct je kind of huisdier traceren. Via een kaart kan je zien waar je kindje aan het spelen is of je huisdier naartoe gelopen is. De mini GPS tracker is perfect om je omgeving in de gaten te houden en geeft jouw een gerust gevoel.