DHCH 2018
Image default
Dienstverlening

Belangrijke info over het laten plaatsen van een dakkapel

Kun je op dakkapel-aannemer informatie omtrent dakkapellen en prijzen terugvinden? Zeker weten! U kunt hier altijd terecht voor goede informatie en een eerlijk onafhankelijk advies. Dit is een vak waar wij al jaren met passie mee bezig zijn. Indien u hierover twijfelt kunt u het terugzien aan de kwaliteit die wij leveren! Die is namelijk altijd van de beste kwaliteit. En dit proberen wij natuurlijk altijd aan een zo laag mogelijk tarief te realiseren. Wij kunnen ter plekke met de hand een originele dakkapel fabriceren die in de stijl van uw woning is. Ook dingen zoals kozijnen of dakramen zijn geen probleem voor ons. Zelfs een ruimte die nog afgetimmert moet worden nemen we onder handen.

 

Met de hand gebouwde dakkapellen en prefab dakkapellen?

Buiten dakkapellen die wij ter plekke met de hand kunnen bouwen leveren wij ook prefab dakkapellen. Meestal worden deze gefabriceerd van hout of kunststof. De laatstgenoemde is hier met afstand de meest populaire variant van. 

We zijn ons ervan bewust dat een dakkapel niet prijzig hoeft te zijn, en doen er alles aan om u dat te tonen. Hierom heeft u bij ons altijd de laagste prijs garantie. Op al onze dakkapellen, elke dag van het jaar dat we geopend zijn. Vreest u ervoor dat uw woning te ver van ons gelegen is? Zet die gedachte dan maar uit uw hoofd. Wij leveren onze dakkapellen in elk dorpje en elke stad van Nederland. Geen afstand is ons te groot!

 

Wat zijn nou eigenlijk de belangrijkste prijsfactoren van het laten plaatsen van een dakkapel?

De prijsfactoren voor een dakkapel plaatsen wordt maar bepaald door enkele factoren. De grootste factoren zijn het type materiaal dat u kiest en de afmetingen hiervan. Het is altijd mogelijk om verschillende typen materialen te combineren. De type materialen die wij het vaakst leveren zijn hout en kunststof. U kunt dus echter ook kiezen voor een kozijn gemaakt van hout en een buitenafwerking die is gefabriceerd van kunststof. U kunt ook precies het tegenovergestelde doen. De keuze is helemaal aan u! U kunt zelf de breedte en lengte van de dakkapel bepalen. U heeft de keuze uit 2 maten bij ons, namelijk 150 cm hoog of 175 cm hoog. Op de pagina waar u de prijzen kunt vinden kunt u hiervoor een indicatieve prijs terugvinden. 

 

Zijn er verschillende typen dakkapellen los van het materiaal waarvan ze gemaakt zijn?

Ja die zijn er, los van het feit dat we verschillende materialen leveren, leveren we ook verschillende soorten dakkapellen. Namelijk een dakkapel met een dubbele verhoogde nok, een dakkapel met een schuin dak, etc… 

Wenst u hier meer informatie over te krijgen? Aarzel niet ons te contacteren. We zouden graag langskomen om u gratis te informeren hierover. Geheel vrijblijvend.