DHCH 2018
Image default
Woningen

Ramen en deuren laten plaatsen

Raam met dubbele beglazing.
Momenteel zijn dubbele beglazing de optimale oplossing voor het beglazen van moderne appartementen en huizen, kantoorcentra en andere vastgoedobjecten. Dit is een uitstekende optie voor consumenten die waarde hechten aan comfort en gezelligheid, die aandacht hebben voor energiebesparing en thermische efficiëntie. Bovendien onderscheidt het ontwerp van kunststof ramen met tweekamersystemen zich door zijn externe aantrekkelijkheid, wat het ontwerp van het interieur en exterieur van gevels van gebouwen aanzienlijk verbetert.

Laten we in het artikel analyseren wat een dubbele beglazing is en welke voor- en nadelen het heeft.

Ontwerpkenmerken
Een tweekamereenheid met dubbele beglazing, volgens het structurele ontwerp, bestaat uit drie glazen, die zich in één raamkozijn bevinden. De afstand tussen de glazen is afhankelijk van de ontwerpkenmerken en de eisen voor geluids- en warmte-isolatie.

Tegenwoordig kunnen raamsystemen worden uitgerust met verschillende soorten glas, verschillend in dikte, tint en energiebesparende eigenschappen. Het belangrijkste is, zelfs voordat PVC-ramen worden besteld, om hun doel, technische en operationele kenmerken van het pand, individuele eisen van consumenten en de structurele indeling van het gebouw te bepalen. Bovendien moet u rekening houden met alle voor- en nadelen van alle componenten en de optimale raamstructuur kiezen.

Voordelen van dubbele beglazing:

Goede thermische efficiëntie. De aanwezigheid van twee luchtkamers in de raamsystemen houdt de warmte in woon- en bedrijfsruimten vast en verlaagt de verwarmingskosten. Gemiddeld wordt het warmteverlies met 40-50% verminderd.
Uitstekende geluidsisolatie. Drie glazen, twee kamers en een hoogwaardig framesysteem met speciale tussenlagen kunnen het geluidsniveau tot wel 40 dB verminderen.
Betrouwbaarheid en duurzaamheid tijdens het gebruik. Tegenwoordig worden voor de productie van ramen met dubbele beglazing hoogwaardig glas en structurele elementen gebruikt, die bestand zijn tegen aanzienlijke veranderingen in temperatuur en vochtigheid, de afwezigheid van condensatie in het systeem garanderen en de structurele integriteit van de producten waarborgen.
Betaalbare kosten. Tweekamersystemen onderscheiden zich door de meest optimale prijsverhouding en het resulterende bedieningscomfort.
Milieu- en bedrijfsveiligheid. Alle materialen en componenten voor de productie van ramen moeten zorgvuldig worden gecontroleerd op naleving van de huidige normen en voorschriften van de Russische Federatie.

Nadelen van dubbele beglazing:

Product dikte. Ramen met dubbele beglazing worden gekenmerkt door een bredere framestructuur. Daarom moet bij het uitrusten van kleine balkons of veranda’s de voorkeur worden gegeven aan dunnere ramen met dubbele beglazing met één kamer.
Aanzienlijk gewicht. Een toename van het gewicht van het raamblok kan leiden tot vroegtijdige slijtage van de hardware en de noodzaak om deze te vervangen tijdens de werking van het systeem.
Vermindering van lichtdoorlatendheid met 6-8% in vergelijking met tegenhangers met één kamer.
Prijsstijging raamconstructie. De prijs van een dubbele beglazing kan de totale kosten van een kunststof raam met wel 30% verhogen.

Vergelijking van de fysieke kenmerken van ramen met dubbele beglazing.
Vergelijking van de fysieke kenmerken van eenkamer- en tweekamerramen met dubbele beglazing met verschillende kwaliteitskenmerken van glazen in het pakket.

Type glaseenheid Type glaseenheid Weerstand tegen warmteoverdracht,
m2 per ° С / W Geluidsisolatie, dB Lichttransmissie,%
Algemene constructie Eenkamer 0,32 25 80
Tweekamer 0,44 27 72
Schokbestendig Eenkamer 0,32 26 74
Tweekamer 0,44 28 67
Zonnebrandcrème Eenkamer 0,32 25 –
Tweekamer 0,44 27 –
Energiebesparing Eenkamer 0,58 26 75
Tweekamerstelsel 0,72 28 65
Geluidsisolatie Eenkamer 0,32 34 74
Tweekamer 0,44 34 67
Toepassingsgebied van dubbele beglazing
Doorschijnende structuren met dubbele beglazing zijn ideaal voor het uitrusten van moderne stadsappartementen, chalets en herenhuizen. De hogere kosten van dergelijke systemen zullen zich snel terugbetalen tijdens de werking van de faciliteit dankzij verbeterde thermische isolatieprestaties.

Uitstekende technische kenmerken van kunststof ramen met dubbele beglazing en een gekwalificeerde installatie die door het bedrijf wordt aangeboden, zorgen voor een hoog niveau van comfort en gezelligheid in uw kamers.

 

Ramen en deuren laten plaatsen

 

Deuren Goedkoop

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0082-pvc-voordeur-met-glas.html

Gerelateerde artikelen

Een huis geordend maken

Vertrouwde Nederlandstalige makelaar aan de Costa Blanca

IK WIL REPARATIE UITVOEREN IN EEN APPARTEMENT MET 2 KAMERS