DHCH 2018
Image default
Vakantie

Vakantie vieren in een vakantiehuis voor 8 personen

Een verblijf in Vakantiehuis De Leistert is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie met 8 personen. Het vakantiehuis ligt midden in het prachtige Limburgse heuvellandschap en biedt vele mogelijkheden om jouw vakantie zo aangenaam en ontspannen mogelijk te maken. 

Het vakantiehuis voor 8 personen heeft een modern ingerichte keuken, een ruime woonkamer en een terras met een prachtig uitzicht over het Limburgse landschap. De keuken is volledig ingericht met alle benodigde apparatuur, waaronder een oven, een kookplaat, een koelkast en een magnetron. In de woonkamer vind je een comfortabele bank en een televisie. 

Ook buiten is er genoeg te beleven 

Buiten het vakantiehuis is er ook een prachtige tuin om te genieten van de rust en de natuur. In de tuin is er een terras met een tafel en stoelen, waar je heerlijk kunt vertoeven. Er is ook een trampoline en speeltoestellen, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. In de omgeving van het vakantiehuis zijn veel leuke activiteiten te doen. Zo kun je genieten van de rust en de natuur tijdens een wandeling of fietstocht. Ook zijn er tal van leuke culturele bezienswaardigheden, zoals historische kerken, kastelen en musea. Voor de sportieve vakantiegangers is er ook genoeg te doen. Zo kun je bijvoorbeeld mountainbiken, paardrijden of klimmen. 

Vakantiehuis De Leistert is een ideale locatie om met 8 personen een heerlijke vakantie te vieren. Je kunt hier genieten van het prachtige Limburgse landschap en de vele leuke activiteiten in de omgeving. Bekijk de website en boek vandaag nog een heerlijke vakantie op dit vakantiepark de Leistert.

https://www.dhch2018.nl