DHCH 2018
Image default
Aanbiedingen

Welke populaire themaparken heb je in Duitsland? En welke zijn aan te raden voor een bezoek?

Als we de lente hier in Duitsland krijgen en de temperatuur gaat omhoog, onze pretparken en themaparken
openden hun deuren. (Sommige zijn open voor een paar weken in het winterseizoen ook, maar de meeste niet)
A&T Parken in de Duitse definitie betekent, nemen een hele dag en veel plezier hebben.

Welke pupulaire themaparken heb je in Duistland?

Van het idyllische wildpark met huisdieren tot aan de safari-tour door een leeuwenreservaat, en van het contemplatieve bezoek in het sprookjesland tot aan de geweldige rit met de Mega Roller Coaster. Ze bieden plezier en onderhoud voor het hele gezin. Betaal één toegangsprijs en geniet van wat u maar wilt. Oké, je moet nog steeds betalen voor sommige evenementen, maar de meeste attracties zijn gratis nadat je de toegangsprijs, die varieert van 10 tot 30 Euro. In dit verslag zal ik u laten weten over de 3 grootste Themaparken in Duitsland. Daarnaast zal ik onthullen 5 eenvoudige stappen over hoe bespaar ca. 50% van uw waardevolle “amusementspark-tijd”, zodat kun je veel meer attracties bezoeken. En voordat we beginnen, raad ik je aan om phantsaialand tickets te kopen. om meer informatie te krijgen, en de webadressen van alle parken die hier genoemd worden.

Breng een bezoekje aan Europa Park

Het is de grootste in Duitsland en gelegen inRoest (tussen Freiburg en Offenburg), inZuid-Duitsland. Het heeft extravagant geregeld Europese reeksen van onderwerpen. Deze faciliteit in de Het Zwarte Woud heeft een gevarieerd rijgedrag, kleurige shows en de “6 landwerelden”.
Het is een populair reisdoel voor bezoekers van deDe hele wereld. Het pretpark ligt in het 550 jaar oude
faciliteit van het Balthasar-kasteel en wordt beschouwd als vandaag de dag als een van de mooiste Themaparken ter wereld. Het park kreeg ook verschillende onderscheidingen.

Phantasialand brengt die magie naar je toe!

Deze is gelegen in Bruehl bij Keulen, in het het middenwesten van Duitsland. Heck, ik was meer dan 15 keer
in dit park. Het is gebouwd in 1967 als een sprookje Parkeren. Sindsdien gaat er nauwelijks nog een jaar voorbij, waarin het park biedt geen nieuwe attracties. In 1972 de reeks van onderwerpen oude Berlijn werden ingehuldigd, die zich baseert op de flair van de hoofdstad in de 20’s en 30’s. Ook de eerste mijlpaal van de Phantasialand werd ontwikkeld, de Brandenburger Tor, op een schaal van 1:2. De faciliteit kan worden gekarakteriseerd als een groot recreatiepark met veel extravagante gearrangeerde reeksen van onderwerpen, showattracties en snelle aanbiedingen. Een van hun achtbanen werd zelfs geopend door Michael Jackson! (Ja, echt waar!) De beste mogelijkheid om een overzicht van het park is een reis met de “Phantasialand Jet”. Het is een Jet die in een hoogte van ca. 10m (33ft) boven de grond, en zijn weg leidt bijna door het hele gebied. I raden we ten zeerste aan om met deze Jet te rijden *voor* u zelfs naar een andere attractie gaan!

Heide Park is het grotste park van Noord-Duitsland

Deze is gewoon geweldig! Het is gelegen in Soltau in de “Lueneburger Heide”, tussen Hamburg en Hannover, in Noord-Duitsland. Het is het grootste pretpark van Noord-Duitsland (850.000 vierkante meter!). Het heeft
meer dan 50 attracties. Het park is mooi aangelegd, en de onderhouden faciliteiten zijn briljant. In een
wildpark kunt u observeren in een natuur-linkse en vriendelijke omgeving meer dan 200 inheemse dieren. Deze dieren worden beschreven als de “echte sterren van de show”. Trouwens, het Heide Park heeft het grootste bos achtbaan van de wereld!

Dus, dat is het voor nu! Bespaar op je tickets in themaparken, en leer meer over hoe je kunt besparen
om ca. 50% van uw kostbare tijd te besparen met het zoeken van een dergelijk aanbod die bij u past

https://ticketforsale.nl/

Gerelateerde artikelen

Van Mustang tot Puma

Circus op school

33 weken van de zwangerschap