DHCH 2018
Image default
Zorg

Welke zorgverzekering kiest u?

Het kiezen van een goede zorgverzekering is niet voor iedereen even makkelijk. Hoe meer zorg en behandelingen u nodig heeft, hoe lastiger het is om een passende verzekering te vinden. Wie in principe gezond is en alleen van noodzakelijke zorg gebruik maakt, heeft aan een basisverzekering vaak voldoende. Heeft u een bepaalde aandoening of ziekte, dan is het extra belangrijk om een zorgverzekering te kiezen die de benodigde zorg hiervoor dekt. Het is dan verstandig om een verzekeraar te kiezen die een ruime keuze biedt in aanvullende verzekeringen. Maar u wilt ook weer niet de hoofdprijs betalen. Het kan dan best een zoektocht zijn naar de juiste verzekeraar. 

Basis verzekering bij Salland

Salland is als regionale zorgverzekeraar niet gericht op het maken van winst. Dit zorgt ervoor dat we onze premie eerlijk kunnen houden, zowel voor de basis verzekering als voor onze aanvullende verzekeringen. De premie die u bij ons betaalt, wordt voor het grootste deel geïnvesteerd in verbetering van zorg in de regio. Zo kan gewerkt worden aan een betere kwaliteit van de zorg en wordt uw premie nuttig besteed.

Collectiviteit zorgverzekering

Wilt u een zorgverzekering afsluiten bij Salland? Kijk dan eerst of uw werkgever of sportvereniging afspraken met ons heeft gemaakt. Als dit zo is, dan kunt u korting ontvangen op uw premie door middel van een collectiviteit zorgverzekering. U betaalt niet alleen minder voor een aanvullende of tandartsverzekering, u kunt ook gebruik maken van andere voordelen. Zo krijgt u bijvoorbeeld extra fysiobehandelingen bij 2 aanvullende verzekeringen. Wilt u een collectieve zorgverzekering afsluiten, dan kunt u dit aangeven tijdens uw aanmelding bij Salland. Vervolgens kunt u uw werkgever of vereniging selecteren. Heeft u hulp nodig bij het afsluiten van een passende verzekering, of wilt u iets anders vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

https://www.salland.nl