DHCH 2018
Image default
Woning en Tuin

Anti inkijkfolie voor meer privacy

Mensen die over straat lopen en zodanig bij jou naar binnen lopen te turen, dat ze bijna tegen de lantaarnpaal lopen… Je kent deze situaties vast wel en ja, deze zijn echt ontzettend vervelend!

Wat doen tegen inkijk?

Dat geloer vanaf de straat bij jou naar binnen is natuurlijk uiterst irritant. Thuis wil je namelijk even lekker prive zitten. Soms lekker onderuit gezakt op de bank met een zak chips. Soms met je slechtste haarlook en soms gewoon even in je oude plunje. Veel mensen vinden het echt niet prettig als mensen van buiten bij je naar binnen kijken. Dit kun je oplossen door de gordijnen dicht te doen. Maar dan zit je in het donker. Dat is toch ook niet echt de bedoeling! De oplossing die wij bieden is speciaal anti inkijkfolie. Dat is raamfolie waarbij je vrijwel niet doorheen kan kijken. Ja, je ziet van buitenaf misschien de kleuren en contouren van de bloempotjes die je op je vensterbank hebt staan. Maar verder kunnen de mensen van buiten niet naar binnen kijken.

 

Raamfolie tegen inkijk

Raamfolie tegen inkijk is dé oplossing tegen ongewenste blikken. Het is niet duur en je plakt het vaak makkelijk tegen de ramen aan. Hoewel dit soort folie wél licht door laat, kiezen de meeste mensen er voor om niet het hele raam te beplakken maar vaak alleen de onderste strook. Dat is vaak al voldoende op jou niet relax zittend op de bank te kunnen zien. Het voordeel van een enkele strook is, dat als jij naar buiten wilt kijken, je alleen even op moet staan zodat je over het folie heen kunt kijken. Je blijft dus zelf wel enig zicht op de straat houden. Raamfolie tegen inkijk hoeft niet duur te zijn. Het zelfklevende raamfolie is het goedkoopste. De statische variant een stukje duurder. Toch adviseren wij je om voor een statische folie te gaan. Statisch raamfolie plakt namelijk nóg makkelijker. Bovendien kun je het zelfklevende raamfolie ook gemakkelijk weer verwijderen op momenten dat je er genoeg van hebt. Raamfolie is onder andere te bestellen bij Raamfolieonline of zoek anders op het woord ramen blinderen.