DHCH 2018
Image default
Woning en Tuin

Nieuwe hanglampen, muurlampen, staande lampen, plafonnieres of tafellampen nodig? LED Design Holland

Specialist LED verlichting LED Design Holland is een elektronisch installatiebedrijf dat zich op de zakelijke markt richt. U kunt denken aan kantoor, showroom, winkel, magazijn, fabriekshal en werkplaats verlichting. De firma is geen winkel als zodanig, maar de LED’s kunnen wel tegen scherpe prijzen voor u ingekocht worden bij een erkende LED groothandel. De medewerkers beschikken over de juiste diploma’s en hebben jarenlange ervaring.

Het lukt LED Design Holland keer op keer om een flinke besparing te realiseren. We doelen op een structureel lager energieverbruik dankzij de inzet van de LED-techniek. Een paar indrukwekkende voorbeelden. Voor Kolbach in Rijswijk, een populair tuincentrum in Zuid-Holland, wordt op jaarbasis 68% bespaard. Het stroomverbruik is vastgesteld op 70570 kWh per jaar. Driessen Maserati & Alfa Romeo (met vestigingen in Eindhoven, Helmond en Oirschot) verbruikt dankzij LED Design Holland jaar in jaar uit 63% minder energie dankzij de lager uitvallende verlichtingskosten. De zuinige LED lampen zijn in nog geen 2 jaar terugverdiend. Voor EBLO Seating Zwijndrecht is de energiekostenbesparing 70%. EBLO Seating is een grote naam als het om stoelen voor werkplekken en voertuigen gaat. Zowel nationaal als internationaal. Op www.leddesignholland.nl lezen we: “ (…) In de afgelopen 35 jaar heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in het oplossen van zitproblemen. Zij leveren maatwerk, zodat de stoel geheel aansluit bij de toepassing en de ergonomische wensen van de klant. (…) “ Voor iedere werkplek, vast of mobiel, creëert het EBLO Seating-team de beste zitoplossing. Er wordt gewerkt in een modern, energieneutraal pand van 12.000 vierkante meter in Zwijndrecht. De investering in zonnepanelen en LED lampen legt deze stoelen-expert zeker geen windeieren.

Ook geïnteresseerd in LED lampen en benieuwd wat LED Design Holland concreet voor u kan betekenen? Neem vandaag nog contact op om een kennismakingsafspraak in te plannen. LED Design Holland is op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 076 – 888 3300. Een mail sturen is ook mogelijk: info@leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl