DHCH 2018
Image default
Winkelen

Lingerie die past bij jouw lichaam

Lingerie is er in alle vormen en maten en is in verschillende winkels te vinden. De zoektocht naar een mooi lingerie setje kan soms lang zijn. Je wilt namelijk graag dat het setje lekker zit maar er ook nog eens leuk uitziet. Het voornaamste is natuurlijk dat het ondergoed comfortabel zit. Het is dan ook belangrijk dat het ondergoed goed aansluit op jouw lichaamsvorm. Het hoeft overigens helemaal geen lange zoektocht te worden naar een mooi setje. Het aanbod tegenwoordig is namelijk reuze.

Beste onderbroeken per lichaamsstijl

De eerste functie van een onderbroek is natuurlijk dat hij lekker zit. Daarbij kun je de afweging maken tussen een string, een onderbroek of een boxer. In principe kan bij iedere lichaamsstijl ook ieder soort ondergoed. Het is belangrijk dat jij jezelf fijn en zelfverzekerd voelt bij de juiste stijl. Door gewoonweg verschillende stijlen te gaan proberen en te passen merk je vanzelf wat het fijnste zit.

Lingerie, sexy of comfortabel?

Veel mensen denken dat lingerie niet sexy en comfortabel tegelijk kan zijn. Het tegendeel is echter waar. Tegenwoordig zien we steeds meer bedrijven die comfortabele lingerie aanbieden dat er ook nog eens mooi uitziet. Ook is er steeds meer aandacht voor verschillende maatvoeringen. Het erkennen van lichaamsstijlen van klein tot groot wordt steeds meer gedaan door bedrijven. Een aantal jaar geleden vond je in de meeste winkels alleen maar de standaard maatjes. Als jouw lichaam net buiten deze standaardmaten viel dan was er vaak een lange zoektocht naar iets wat lekker zat.

https://dolcedonna.shop/collections/lingerie