DHCH 2018
Aanbiedingen

Waarvoor kan je vloerbeschermers gebruiken?

Deze vloerbeschermers kan je net als meubelviltjes gebruiken om je vloer te beschermen. Ze zien er toch mooier uit dan de viltjes. Vloerbeschermers hebben een tijdloos en simplistisch design. Eigenlijk zijn alle vloerbeschermers duurzaam en passen ze wel bij elk design stoel of tafel. Ze zien er qua design ook strak uit.

Hoe kan je je vloer beschermen?

Je kan je vloer beschermen met een speciale wax zoals hardwax olie. Deze olie dringt diep in het hout door. De hardwax vormt een beschermlaag op het hout, daarmee vang je twee vliegen in een klap. Voordelen om een een hardwax olie te gaan gebruiken is namelijk onder andere om je houten te beschermen tegen vocht. Er zijn ook verschillende hardwax olien beschikbaar zoals mat, zijdemat en glans. Een hadwax vloer is plaatselijk bij te werken wanneer er ook sprake is van diepe beschadigingen.

Zijn vloerbeschermers handig voor buitengebruik?

Jazeker, ook te gebruiken om je tuintegels te beschermen. Het kan wel eens voorkomen dat wanneer je geen meubeldoppen gebruikt je de buitentegels kan beschadigen. Dat zou heel jammer zijn vandaar dat vloerbeschermers een juiste oplossing bieden om dit tegen te gaan. Je hoeft je ook geen druk meer te maken als er vrienden of familie langskomen dus je kan onbezorgd lekker buiten zitten in de tuin. vloerbeschermers zijn verkrijgbaar bij meerdere winkels zoals: Action, Gamma en de Praxis. Ze zijn in aankoop ook niet zo duur, wellicht iets duurder dan de meubelviltjes. Als je ze in bulkt inkoopt, worden ze per stuk goedkoper

https://stoeldopshop.nl/vloerbeschermers/