DHCH 2018
Image default
Auto’s en Motoren

Motortheorie-examen via 123-theorie: kosten en slagingspercentage

Ben je op zoek naar een betrouwbare en betaalbare optie voor het behalen van je motortheorie-examen? Dan ben je bij 123-theorie aan het juiste adres! In dit artikel ontdek je de kosten van het motortheorie-examen via 123-theorie en krijg je meer informatie over de cursus en het slagingspercentage van cursisten bij de eerste poging. Lees snel verder en ontdek hoe je met behulp van 123-theorie snel en succesvol je motortheorie kunt behalen!

Wat zijn de kosten van een motortheorie-examen via 123-theorie?

De kosten van een motortheorie-examen via 123-theorie zijn als volgt:

  • Standaard examen motortheorie: €41,-
  • Verlengd examen, met extra tijd: €53,-

Bij het inschrijven voor de motortheoriecursus kun je aangeven of je via 123-theorie een CBR-examen wilt reserveren. Je kunt kiezen uit de bovengenoemde opties.

De motortheoriecursus van 123-theorie is nu tijdelijk in de aanbieding en kost slechts €99,-. Bij deze cursus krijg je les in de ochtend van ervaren docenten. Vervolgens ga je op dezelfde dag, in de middag, naar het CBR (vervoer is inbegrepen) om het motortheorie-examen af te leggen.

Na inschrijving krijg je ook toegang tot de digitale oefenomgeving van 123-theorie, waar je kunt oefenen met verschillende verkeersregels en vraagstijlen. Het oefenen is geen verplichting, maar kan zeker bijdragen aan je slagingskans.

Wat is het slagingspercentage van de cursisten bij de eerste keer?

Het slagingspercentage van de cursisten bij de eerste keer is ruim 95%. Dit betekent dat meer dan 95% van de cursisten slaagt voor het motortheorie examen bij de eerste poging. Onze cursus motortheorie in Breda en andere steden is speciaal ontworpen om cursisten goed voor te bereiden op het examen. De training is 100% examengericht en biedt vraagstellingen en opdrachtsoorten die vergelijkbaar zijn met het CBR examen. Onze docenten hebben veel ervaring en kennis en weten goed om te gaan met eventuele examenvrees. Bovendien regelen wij alles voor de cursisten, inclusief het lesmateriaal, de examenplek bij het CBR en het vervoer naar- en van de examenlocatie. Dankzij deze grondige voorbereiding en goede begeleiding behalen de meeste cursisten hun motortheorie in Breda bij ons in één keer.

https://www.123-theorie.nl