DHCH 2018
Image default
Dienstverlening

Oefentherapie Mensendieck in Amstelveen helpt u met uw lichamelijke klachten

Zit u te denken aan oefentherapie Mensendieck in Amstelveen en omstreken? Dan bent u bij Freedom in Motion op de juiste plek. Hier zult u geholpen worden met uw lichamelijke klachten door middel van oefentherapie Mensendieck.

 

Oefentherapie Mensendieck in Amstelveen voor andere andere houding- en spanningsklachten

 

Heeft u al last van lichamelijke klachten, maar weet u eigenlijk niet precies van oefentherapie Mensendieck in Amstelveen inhoudt? Waar het tijdens het uitvoeren van oefentherapie Mensendieck vooral om draait, is houding. Dit is bij meerdere lang aanhoudende lichamelijke klachten namelijk vaak de kern van het probleem. Uw therapeut zal met u samen gaan kijken wat er gedaan kan worden om uw houding te verbeteren.

 

Ook beweeggedrag wordt bekeken tijdens het uitvoeren van oefentherapie Mensendieck in Amstelveen. Ook dit kan namelijk meespelen bij de fysieke klachten die u ervaart. Ook bij klachten waar u misschien niet direct aan denkt bij houding en bewegingsgerelateerde klachten, zoals slaapproblemen en klachten ontstaan door spanning, kunnen houding en beweging een erg grote rol spelen. Wanneer u veel spanning heeft, hebben uw spieren namelijk ook veel moeite met ontspannen. Hierdoor kunt u een verkeerde houding aannemen. En slaapproblemen worden vaak veroorzaakt door een verkeerde lighouding.

 

Waarom zou u specifiek kiezen voor Freedom in Motion als u op zoek bent naar oefentherapie Mensendieck in Amstelveen? De missie van Freedom in Motion is om mensen weer lekker ontspannen en gezond te leren bewegen. Ook doen zij dit het liefst op een persoonlijke manier, namelijk bij u thuis of op het werk. In uw eigen omgeving is het namelijk vaak het makkelijkst om u ontspannen te voelen. Dit is erg belangrijk tijdens oefentherapie Mensendieck, en kan bijdragen aan een snellere genezing.

 

Ga op intake voor Oefentherapie Mensendieck Amstelveen

 

Wanneer u kiest voor oefentherapie Mensendieck in Amstelveen bij Freedom in Motion, kunt u hiervoor een intakeformulier invullen. Hierin kunt u kiezen tussen particulier of zakelijk. Wanneer u deze verzonden heeft, wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Voor eventuele andere vragen kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen of even te bellen.