DHCH 2018
Image default
Dienstverlening

Hulp nodig met het regelen van uw scheiding in Tiel?

Bij het regelen van uw scheiding in Tiel komt vaak van alles kijken. Daarom kan het nodig zijn dat u hier hulp bij krijgt. Ook al gaat u op een vriendschappelijke wijze van elkaar scheiden, dan nog zijn er een aantal zaken die geregeld moeten worden. De Mare Mediation & Advocatuur helpt u hierbij. zakelijkezaken.nl

Zaken die geregeld worden door De Mare bij uw scheiding in Tiel

 

Wellicht heeft u er niet een directe voorstelling van wat er allemaal geregeld moet worden bij een scheiding in Tiel. Of u heeft waarschijnlijk een idee, maar heeft dit allemaal nog niet duidelijk op een rijtje. De Mare bespreekt ieder detail van wat er komt kijken bij een scheiding met u. Zij helpen u ook met beslissen hoe deze zaken op de meest eerlijke manier worden afgehandeld, zodat het prettig is voor beide partijen.

 

Voorbeelden van zaken die geregeld moeten worden tijdens een scheiding in Tiel, zijn verdeling van de goederen die u bezit, een ouderschapsplan, en financiële zaken zoals pensioenen en alimentatie. Dit zijn nogal belangrijke zaken die vaak moeilijk zijn om helemaal zelf te beslissen. De Mare zal hier onpartijdig in staan, en vaak is er zo’n neutrale mening nodig in moeilijke beslissingen, zodat de partijen die tegenover elkaar staan elkaar beter kunnen begrijpen.

 

Hoe gaat De Mare dan precies te werk tijdens het helpen bij een scheiding in Tiel? Ten eerste organiseren zij een inloopspreekuur. Wanneer u erover na zit te denken om De Mare in te schakelen voor hulp bij uw echtscheiding, dan kunt u hier eventueel langskomen. U kunt tijdens het inloopspreekuur kosteloos en vrijblijvend vragen stellen aan advocaten. Wanneer u hierna nog steeds overweegt om De Mare in te schakelen, kunt u de tarieven bekijken op de website. Zo weet u alvast wat het u ongeveer gaat kosten.

Schakel De Mare direct in voor uw scheiding in Tiel

 

Mocht u graag een afspraak willen maken met De Mare voor hulp bij uw scheiding in Tiel, dan kunt u contact opnemen. Dit doet u door het contactformulier op de website in te vullen, of door te bellen. U kunt ook contact opnemen voor eventuele andere vragen.