DHCH 2018
Image default
Aanbiedingen

Van Mustang tot Puma

Het Amerikaanse Ford is al jaren populair in Nederland. Met modellen als de Ford Fiesta, Focus, Puma en Kuga heeft Ford voor iedereen wat.

1969 Ford Capri

De Ford Capri is in Europa op de markt gezet als een variant van de populaire Ford Mustang. In werkelijkheid is de wagen technisch gezien bijna gelijk aan de Ford Cortina, maar dan voorzien van een meer aansprekend uiterlijk.

Ford Mustang

In de basis is de Ford Mustang een Ford Falcon, voorzien van een zeer aantrekkelijk chassis. Ontwerper John Najjar noemde het model naar zijn favoriete gevechtsvliegtuig, de P-51 Mustang, de vormgeving plus een zeer succesvolle marketingcampagne was ruim voldoende om een hele generatie autoliefhebbers in Amerika te enthousiasmeren. 

One Ford: Kleine modellen en wereldauto’s

Voor de toekomst wil de Ford een wereldwijd inzetbaar modellenspectrum gebruiken, als onderdeel van de “One Ford”-strategie. Hierbij gaat veel aandacht uit naar kleinere auto’s. Het is de bedoeling dat rond de 55% van de Ford-modellen uit kleine auto’s bestaat. 

Andere ontwikkelingen richten zich op zuinige motoren. Naast de zuinige en prijswinnende 1.0 EcoBoost-motor moet ook gedacht worden aan elektrische of hybride voertuigen.

 

Ford Modellen van nu

De combinatie van prima rij-eigenschappen, gebruiksgemak en luxe voor een alleszins redelijk maandbedrag maakt Ford nog steeds aantrekkelijk.

Ford Fiesta

De Fiesta is al jarenlang een begrip in het aanbod van Ford. De nieuwe Fiesta is daar uiteraard geen uitzondering op. 

De nieuwe Ford Fiesta heeft een elegant design, innovatieve technologieën aan boord en soepele motoren. De Fiesta levert meer technologieën dan je verwacht van een compacte auto.

De vloeiende lijnen en het aerodynamische uiterlijk maken de Ford Fiesta een stijlvolle, moderne en opvallende verschijning.

Het formaat van de Fiesta is door de jaren heen nauwelijks veranderd. Hij biedt alle inzittenden voldoende ruimte.

Ford Fiesta Private Lease is de goedkoopste manier om in een nieuwe Ford te rijden.

Ford Puma 

Bijna twintig jaar na de lancering van de allereerste Ford Puma is hij weer mateloos populair. Ook Ford Puma Private Lease is populairder dan ooit.

De nieuwe Puma is helemaal van deze tijd. De nieuwe Puma is een compacte cross-over met een grote wielbasis die het SUV-gevoel benadrukt. De Ford Puma staat op een verlengde versie van het Fiesta platform. De typische compacte crossover-proporties zorgen voor een verhoogde rijhoogte. 

De nieuwe Ford Puma luidt een nieuw hoofdstuk in, in de designidentiteit van Ford met charismatische stijlelementen. De Ford Puma kenmerkt zich door een lage en aflopende daklijn, sportief gevormde bumpers, en opvallende wielkasten. Ook de koplampen versterken de eigentijdse looks. De Puma beschikt u over allerlei innovatieve functies die het rijden comfortabel maken.

De Puma is uitgerust met geavanceerde rijhulpsystemen die een eenvoudigere en minder stressvolle rijervaring bieden. Ford Puma Private Lease is vanaf de start populair.

Ford Focus

De nieuwe Focus is ruimer, verfijnder, comfortabeler en beschikt over innovatieve technologieën. De Focus is gevormd volgens de nieuwe ‘human-centric’ designtaal van Ford.

De lange motorkap en de vloeiend gevormde spatborden zorgen voor een sportieve en elegante uitstraling.

Als je een nieuwe Ford Focus wil rijden, maar niet al je spaargeld wil uitgeven, dan is Ford Focus private lease een interessante optie.

Ford heeft bijna zeven miljoen Focus-auto’s verkocht in Europa en meer dan 16 miljoen over de hele wereld sinds de sinds de introductie in 1998.

Elektrisch Leasen

Elektrisch leasen is met een opmars bezig. Als eerste in de zakelijk markt. Hierbij speelde het belastingvoordeel een grote rol. Maar nu groeit de de populariteit van de Private Lease Elektrische Auto ook snel onder particulieren. Mede door een subsidieregeling is het niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

 

https://leaseauto.nl/private-lease/ford/