DHCH 2018
Image default
Dienstverlening

Waarom een online medium?

Gebruik maken van een online medium is in principe hetzelfde als het bezoeken van een medium, alleen hoef je er je huis niet voor uit. Tegenover een normaal medium die vaak hoge prijzen vraagt en minimaal sessies van één uur doet, kun je bij LifeTimeMediums:

  • Elke minuut van de dag bellen, je hoeft geen afspraak te maken.
  • Je betaalt een tarief per minuut, en kan de reading stoppen wanneer dat je dit zelf wilt. Je bent niks verplicht.
  • Je bespaart eventuele reiskosten, én tijd.
  • Dit kan anoniem, je hoeft niemand onder ogen te komen, wat de stap makkelijker maakt.

 

 

Welke vragen kun je stellen bij LifeTimeMediums?

Bij LifeTimeMediums kun je eigenlijk met al je vragen en levensvragen terecht.

Heb je bijvoorbeeld angsten rondom de corona crisis, en wil je weten wat de toekomst je brengt. Of heb je zorgen over je financiële situatie, en ben je benieuwd wat hiermee gaat gebeuren?

Of misschien heb je vragen over een dierbare die overleden is. Over je relatie, of je nog zwanger zult raken, of je financiële meevallers gaat ontvangen. Of misschien ben je wel gewoon nieuwsgierig over wat het jaar voor jou in petto heeft? Of ben je misschien bang dat de mediums van LifeTimeMediums geen antwoord zullen weten op jouw vraag?

 

Medium bellen

Bel dan gerust naar een van de betrouwbare mediums van LifeTimeMediums en zij zullen door naar jouw vragen en problemen te luisteren, het advies geven wat het beste bij jou en je problemen past.

 

Voordelen LifeTimeMediums

Het voordeel aan ons online mediums platvorm; LifeTimeMediums, is dat het aanbod aan paragnosten heel breed is, en ze zijn geselecteerd op hun brede scala aan gaven. De paragnosten bij LifeTimeMediums werken allemaal op hun eigen wijze, zodat er altijd iemand bij zit waar jij met jou vragen terecht kunt. Zij zullen een luisterend oor bieden, en je daarna op maat de juiste adviezen en tips geven waarmee jij mee aan de slag kunt.