DHCH 2018
Image default
Electronica en Computers

Het verschil tussen de traditionele sigaret en de moderne e-sigaret

Vapen is van alle verschillende manieren om te roken misschien wel de meeste bekende methode. Het wordt gezien als gezonder alternatief voor het traditionele roken en daarom groeit het de laatste tijd ontzettend hard. Vapen betekent vaporization, oftewel verdampen. Je ademt dampen die geproduceerd worden via vape pens of grote vapers. Er zijn veel variaties beschikbaar gevarieerd van kleine elektronische sigaretten tot grote vapers.

 

De traditionele e-sigaret

Dit is de moderne vorm van een klassieke sigaret. Het is gemaakt om zoveel mogelijk op traditioneel roken te lijken. Het voelt voor veel mensen ook echt alsof ze ouderwets aan het roken zijn. De e-sigaret is even groot als een originele sigaret. Daarin zit een kleine batterij die het verdampen mogelijk maakt. De e-sigaret is verkrijgbaar in 2 vormen: handmatig en automatisch.

De moderne e-sigaret

APV/MOD’s zijn de meer ontwikkelde apparaten die het traditionele roken vervangen. Ze zijn ook technologisch sterker. Dit is waar Wizzits zich in specialiseert. Er zijn meerdere smaken als het op APV’s of MOD’s neerkomt. Daarnaast zijn ze ook groter en hebben ze een grotere inhoud. Ze kunnen ook sterker van smaak worden gemaakt. Het is de gezondere alternatief van het originele roken en is immens populair.

Het verschil tussen de moderne e-sigaret en de traditionele sigaret

Allereerst is de e-sigaret erop gericht om te kunnen roken en geen last te krijgen van de negatieve effecten. De aanslag op de longen is een van de grootste negatieve effecten. Het is de bedoeling dat de e-sigaret dit uit de weg gaat. Hoewel vaping vergelijkbaar is met traditioneel roken, zijn e-sigaret producten wel wat groter dan een gemiddelde elektronische sigaret

 

APV/MOD’s

De elektronische sigaret werkt op lithium batterijen. De batterij is vastgemaakt aan een verstuiver en een cartridge. De nicotine en vloeistof wordt aan de cartridge vastgemaakt. In de meeste e-sigaretten zijn de verstuiver en de cartridge gecombineerd naar een apparaat genaamd een cartomizer. De batterij laadt dan de verstuiver op, zodat de vloeistof en de inhoud van de vloeistof vrijkomen en leidt tot de rookwolken. Wij maken gebruik van Hangsen e liquid en zijn daar erg blij mee

 

https://wizzits.com/e-liquid/hangsen/